18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Mr.Drwalu 2012-05-12, 15:42 15
Jebany na skróty chciał jechać

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
takija 2012-05-12, 15:45 5
Znając życie i ruskow to tam wgl kierowcy nie było....
Zgłoś
vass 2012-05-12, 16:03 50
Tak to pewnie wyglądało
Zgłoś
Jutub 2012-05-12, 17:05 4
Szczać mu się pewno zachciało a idioci z TIRów nie staną się wylać tylko do butelek leją bo muszą być kilometry. Kilometry ! WIĘCEJ KILOMETRÓW !
Zgłoś
tom1700 2012-05-12, 17:11 3
Jutub, kurwa, jakbym słyszał mojego brygadziste jak kładliśmy rury do kanalizacji "metry metry, wiecej metrów" - chuj że płacone od godziny a terminy odległe, ale metry..
Zgłoś
Jutub 2012-05-12, 17:11
no to ja właśnie o tym mówię, że idiotyzm kurwa
Zgłoś
d................e 2012-05-12, 17:17
do czego to doszło! pierwszy raz widzę film od ruskich w jakości sugerującej użycie prawdziwego wideorejestratora, a nie skarpety bądź lokówki o.0 nic mnie już na tym świecie nie zaskoczy :/
Zgłoś
ParabolaZła 2012-05-12, 17:18 1
flaszka spadła, hamulec zablokowała...a po co kierownicę łapać? Flaszkę ratować trzeba!
Zgłoś
RaScad 2012-05-12, 17:27 2
Nie wiem czemu mam wrażenie, ze u nich się prawie każdy zatrzymauję, a u nas od razu spierdalają, żeby nie marnować czasu jakby chcieli z nich świadków zrobić albo nie daj boże udzielać pomocy....

Nie ma niewinnych, są tylko źle przesluchani...
Zgłoś
Makarov 2012-05-12, 17:38 3
Jutub idiotą to jesteś ty i tylko ty lejesz do butelki. Jestem kierowcą "tira" i nic z tego co napisałeś nie jest prawdą.
Zgłoś
dexen93 2012-05-12, 17:52 1
dobrze że tan w czarnej miał rozum w głowie
Zgłoś
a................0 2012-05-12, 18:31
tom1700 napisał/a:

Jutub, kurwa, jakbym słyszał mojego brygadziste jak kładliśmy rury do kanalizacji "metry metry, wiecej metrów" - chuj że płacone od godziny a terminy odległe, ale metry..

Akurat kierowcy (nie tylko ciężarówek) płacone mają od kilometrów i nie słyszałem żeby gdziekolwiek było inaczej, więc twój komentarz jest bez sensu.
Zgłoś
Włodzimierz 2012-05-12, 18:55
Alan, żyjesz w jebanym ciemnogrodzie, gówno wiesz, a pierdolisz jak nasz rząd.

Jak pracownik się nie szanuje, jednym słowem ma nasrane w bani to co się dziwić, że zapierdala jak murzyn po banany. Na szczęście, wszelkie 'wielkie' biznesmejny, co wszędzie byli, co wszystko zrobią plajtują.

Płacone może być za ów jebane kilometry, ileś procent od frachtu (też chujnia, bo zapierdalają jak owsiki po dupie, aby więcej, więcej), stała, w co lepszych, nie kołchozach dietki.

Póki ludzie się na szanują, to nic się nie zmieni.
Zgłoś
Zjuq 2012-05-12, 19:02 1
alan10 napisał/a:

Akurat kierowcy (nie tylko ciężarówek) płacone mają od kilometrów i nie słyszałem żeby gdziekolwiek było inaczej, więc twój komentarz jest bez sensu.

Zanim cokolwiek napiszesz najpierw się z orientuj w temacie nim zrobisz z siebie idiotę. Fakt mają płacone z km, ale to jest z 30 % firm oferujących przewozy krajowe jak i międzynarodowe. Ogólnie kierowcy ciężkich składów mają płaconą podstawę ( zazwyczaj najniższa krajowa ) plus 10% od frachtu ( tak jest zazwyczaj, różnice nie są wielkie ). Do tego dochodzą firmy rejestrujące na stałą pensję oraz płacące do podstawy diety, chociaż ich akurat jest dosyć mało. Więc na następny raz jak będziesz chciał wykazać się wiedzą najpierw dowiedz się w odpowiednim środowisku o co w tym chodzi a dopiero daj jakiś pojebany komentarz trollu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów