oto na co można się natknąć na facebooku , sam Jan Niezbędny !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
oto na co można się natknąć na facebooku , sam Jan Niezbędny !
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Trafił swój na swego Zawisza też przemądry
grafoman pierdolony.
Nie twierdzę że Olejnik jest dobrą reporterką, raczej słabą, ale dobrze kiedyś wyglądała i chciała gadać o polityce więc się tym zajmuje. Nie chcę też twierdzić że posłowie to idioci, w końcu jest wśród nich wielu wybitnych ludzi.
Ale nawet nie oglądając tej dyskusji w ciemno stwierdzam że pani Monika była tą mądrzejszą w dyskusji.
Ale nawet nie oglądając tej dyskusji w ciemno stwierdzam że pani Monika była tą mądrzejszą w dyskusji.
A ja tego tak szukam i nie mogę znaleźć
To, kurwa, lemingi... ONR i MW prowadzi ich prosto w stronę faszyzmu, a te ludzie idą karnie, bo do 67. roku życia muszą, jak w całej Europie.
Prawdziwy patriota to był Bronek Komorowski, kiedy w 1979 roku szedł w Marszu Niepodległości i ZOMO go zamknęło i sąd PRL skazał. Ale czy to go czyni dobrym prezydentem? Raczej nie... Czy zjeby z Marszu NIepodległości 2012 byliby dobrymi administratorami wspólnego dobra? Strach pomyśleć.
A tym rozliczaniem frustraci, co byli za głupi, żeby zrobić karierę, na której tak strasznie im zależy, straszą już 20 lat. Myślą, że się wybiją.
Prawdziwy patriota to był Bronek Komorowski, kiedy w 1979 roku szedł w Marszu Niepodległości i ZOMO go zamknęło i sąd PRL skazał. Ale czy to go czyni dobrym prezydentem? Raczej nie... Czy zjeby z Marszu NIepodległości 2012 byliby dobrymi administratorami wspólnego dobra? Strach pomyśleć.
A tym rozliczaniem frustraci, co byli za głupi, żeby zrobić karierę, na której tak strasznie im zależy, straszą już 20 lat. Myślą, że się wybiją.
Wchodzimy lajkujemy zanim kurwisko skasuje!!!!
@anonymousm
ahh ten wszędobylski, mityczny wręcz faszyzm ONRu i MW. Uważaj, żeby ci faszyzm z lodówki nie wyskoczył jak po kanapkę pójdziesz
ahh ten wszędobylski, mityczny wręcz faszyzm ONRu i MW. Uważaj, żeby ci faszyzm z lodówki nie wyskoczył jak po kanapkę pójdziesz
Bambi~ napisał/a:
Trafił swój na swego Zawisza też przemądry
Chuj z Zawiszą:
-to nie on zadłuża nasze społeczeństwo, tak, że Gierek to był pikuś przy tym,
-to nie on sprzedaje nas i naszą wolność Związkowi Socjalistycznych Republik Europejskich
-to nie on manipuluje i przekręca wszystko, co może mu zagrozić
-to nie on wyzywa od faszystów każdego, kto chcę zmiany tego pojebanego systemu
-to nie on zwyczajnie okrada emerytów
-to nie on bezczelnie podnosi podatki, choć obiecywał kilkukrotnie tego nie robić
-to nie on całuje po dupie zarówno Niemców, jak i Rosjan
-to nie on dąży do podzielenia Polski na zwolenników PO i PIS
-to nie on pozwala na bezkarne oczernianie Polski i Polaków
-to nie on fałszuje historię Polski po 45'
-wreszcie to nie on promuje kulturę multi-kulti, przez którą Francuzi, Holendrzy, Belgowie, Niemcy, Szwedzi, czy Anglicy stają się powoli mniejszością we własnym kraju.
a to wszystko reprezentuje Olejnik i władza za którą stoi.
Ps. Do "inteligętów lewaków", jak już macie zamiar się przypierdolić do mnie, to proszę, o konstruktywną krytykę i racjonalne argumenty..
Teraz tu się zleci jebane lewactwo,i będzie pisać że Olejnik taka dobra i w ogóle super babka.A prawda jest taka,że on wybiła się jak 90 % naszego jebanego sejmu od razu po komunie.A Janek dobrze gada.Browar się kurwa należy.Zdrowie za wolną Polskę !
@anonymousm
Współczuję, że karzą wam pracować do tak późnych godzin. A może to praca na trzy zmiany? W dzisiajszych czasach to nawet prowokatorzy zapierdalają nadgodziny...
Współczuję, że karzą wam pracować do tak późnych godzin. A może to praca na trzy zmiany? W dzisiajszych czasach to nawet prowokatorzy zapierdalają nadgodziny...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów