18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vodoslav 2013-01-17, 10:16
Ja poprosze ustawe o strzelaniu do cyganow i ciapatych, dofinansowanie z panstwa na broń i amunicję. Klauzula o nie strzelaniu do "zwierzyny" przy smietnikach, tfu, paśnikach, nie powinna istnieć.
Zgłoś
SCIX_69 2013-01-17, 11:13
Polonia bytom!!!
Zgłoś
wodnik 2013-01-17, 11:33
REWOLUCJA !!!

Poki swinie przy korycie beda to nie odbierze im sie wladzy... wiec co trzeba zrobic? upierdolic ryj swinie !
Zgłoś
kawkaman 2013-01-17, 12:23 1
tak kurwa niby 40% jebanych głąbów wybrało tego ryżego pajaca, a teraz my obywatele mamy pomagać dla tego chuja obywatelskimi ustawami? jego trzeba wypierdolić na zbity pysk razem z tym palikotem i rolnikami biznesmenami.

Ja nie przyłożę ręki do obywatelskich ustaw bo ten pojebany rząd ma i tak to w dupie, a póki te jebane głąby co na nich "głosowały" sami nie przejrzą na oczy to nie ma sensu. To jest niestety demokracja.
Zgłoś
CherryMan 2013-01-17, 12:30
Chciałem wejść na tę stronę lecz serwer jest przeciążony
Zgłoś
pablo321 2013-01-17, 12:37
Ludzie, jak kur*wa można nie chcieć decydować o losie własnego kraju? Dymają nas jak tylko mogą. Ta inicjatywa może pociągnąć za sobą nie tylko internetowych przesiadywaczy, ale całą rzesze ludzi, którzy wyjdą na ulicę. A o to w tym chodzi!
Bo mają nas w dupie, dopóki siedzi jeden z drugim przed komputerem pisząc hu-wie-co np. komentarze na onecie. Ludzie chcą, ale gowno mogą. Od czegoś trzeba zacząć. Dlatego napier*dalać w klikadło i dołączać się do tej akcji. W kupie siła.
Zgłoś
Szczepol 2013-01-17, 14:53
jest juz 15 tys glosow na www.obywateledecyduja.pl dzisiaj przybylo 1000 wiec idzie dobrze.
Zgłoś
~Creaters 2013-01-17, 14:58
przekroczenie parametrow serwera i uj wielki i bombelki
Zgłoś
T-Will 2013-01-17, 17:20
Kto to ten typek od Polonii Bytom? Śmiechowy.
Zgłoś
cannabis7777 2013-01-17, 17:46
Żeby rządzić, trzeba mieć powołanie oraz być mądrym - nie, to nie znaczy tylko dużo wiedzieć. Spójrzcie tylko na tych naszych patałachów, każdy z nich jest w sejmie, żeby się dorobić. No to jak tu ma być normalnie? Wyobraźcie sobie, że nie cenię swej Polskości na tyle, żeby być nieszczęśliwy przez całe swoje życie przez jakichś durniów co za monety dali by dupy, i nie zamierzam latać po mieście i zbierać 100.000 podpisów ( miasto ma 250.000 obywateli, z czego zakładam ze 100.000 to dzieci) tylko dlatego, że jakiś idiota dostaje od gangusa hajs za to żeby nie legalizował marihuany (na przykład). Jeden debil z drugim powinien usiąść i zastanowić się "hmm, czy legalizacja marihuany będzie dobrym pomysłem"? A szkoda gadać. Korwin Mikke jedyne wyjście, ale też na niego nie głosują ludzie. Więc kurwa nigdy nic się nie zmieni, a rudy cweluch na pewno widząc zamieszki nie pomyśli "kurwa, skoro ludzie wyszli na ulicę to ze mną chyba jest coś nie tak". Dlatego lepiej czuć się dzieckiem całego świata, granicę wymyślają ludzie. Pozdrawiam
Zgłoś
vvooyoo 2013-01-17, 18:48
nawet działa, serwer kucnął
Zgłoś
pawelow 2013-01-17, 19:11
niech wszyscy przestaną chodzić na jakiekolwiek wybory i głosować. WSZYSCY. 38 milionów ludzi. może to da do zrozumienia że nie ma na kogo głosować.
Zgłoś
MoneyCash 2013-01-17, 20:50
abdul napisał/a:

a ja nie chce, zeby obywatele decydowali

po nicku, nie pytam dlaczego..
Zgłoś
d................s 2013-01-18, 11:18
Paczcie jakie ważne jesteście http://www.wiadomosci24.pl/artykul/nie_robcie_nas_w_konia_obywatele_decyduja_257679.html
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem