Oceńcie sami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bo rząd ma nas w dupie... Przez 3 lata są jak samolubne świnie, a w ostatnim roku to robi się pierdolona reklama nutelli i zaczynają nas "kochać" i "dbać" o wszystkie warstwy społeczne.
Jak zbierze się w te 3 miesiące te 100 000 podpisów, to wtedy głosują posłowie, którzy wiadomo, jak działają w naszym kraju.
Możemy zasugerować głosowanie takiej ustawy, ale to nie znaczy, że ona automatycznie wejdzie.
Jak już się zbierze te podpisy to wtedy szanse też są małe.
Obok tego mamy wybieranie gości, którzy nami rządzą z listy, gdzie nikogo nie chcemy wybierać i musimy szukać "mniejszego zła", bo nie ma nikogo, kto odpowiadałby temu, co chcemy.
Oto nasz wpływ na państwo. Chuja, nie demokracja.
Możemy zasugerować głosowanie takiej ustawy, ale to nie znaczy, że ona automatycznie wejdzie.
Jak już się zbierze te podpisy to wtedy szanse też są małe.
Obok tego mamy wybieranie gości, którzy nami rządzą z listy, gdzie nikogo nie chcemy wybierać i musimy szukać "mniejszego zła", bo nie ma nikogo, kto odpowiadałby temu, co chcemy.
Oto nasz wpływ na państwo. Chuja, nie demokracja.
Brać kabareciarzy do mówienia i uświadamiania ludzi w poważnej sprawie. Kurwa komedia.
camson napisał/a:
Brać kabareciarzy do mówienia i uświadamiania ludzi w poważnej sprawie. Kurwa komedia.
Bo taki przekaz trafia do ludzi. Przynajmniej do mnie. A chyba jestem człowiekiem. Tak mi się wydaje
"Inicjatywa obywatelska"! HA! LITOŚCI!
W tym postkolonialnym państwie możecie pomarzyć o tym. Ustawy pisane są pod konkretne osoby. Tak jest, pod osoby. Jeden z zagranicznych przedsiębiorców pochwalił się, że na początku III RP kupił w Polsce ustawę za 2 lub 3 miliony złotych. I co ,to wyjątek? CHUJ nie wyjątek. Tak jest cały czas.
Rządzi oligarchia dawnego systemu. Demokracja kurwa...nie rozśmieszajcie mnie. Demokracja to jest w USA, gdzie ludzie się tym interesują, bo jest czym. Mają autentycznie coś do gadania. Tam państwo spełnia (a przynajmniej do Obamy tak było) swoje podstawowe zasady - pomaga obywatelowi w tym, w czym sobie ten nie może poradzić. Czyli buduje drogi i ochrania go.
W Polsce? W Polsce prawo pisane jest tak, żeby trzymać obywatela krótko. "Masz robić to i to kurwo, jak się wychylisz to bulisz mandat, albo dostajesz w ryj pałą od policjanta. Nie podoba się? Złóż wniosek do sądu. Sędzie też z tamtej epoki, to osra cie na ciepło".
Odbywa się to jak w innych postkolonialnych państwach.
I nic się nie zmieni przez długie lata, dopóki ludzie będą jarać się sporami PO-PiS, matką Madzi, Palikutasami i wierzyć autorytetom Salonu, takimi jak bojownik o wolność Michnik, Lis czy fajny i wyluzowany Kuba Wojewódzki. Póki będą jarać się tym, że należą do "inteligencji", bo tak napisali o nich w czasopiśmie Polityka to chuj się tu zmieni.
W tym postkolonialnym państwie możecie pomarzyć o tym. Ustawy pisane są pod konkretne osoby. Tak jest, pod osoby. Jeden z zagranicznych przedsiębiorców pochwalił się, że na początku III RP kupił w Polsce ustawę za 2 lub 3 miliony złotych. I co ,to wyjątek? CHUJ nie wyjątek. Tak jest cały czas.
Rządzi oligarchia dawnego systemu. Demokracja kurwa...nie rozśmieszajcie mnie. Demokracja to jest w USA, gdzie ludzie się tym interesują, bo jest czym. Mają autentycznie coś do gadania. Tam państwo spełnia (a przynajmniej do Obamy tak było) swoje podstawowe zasady - pomaga obywatelowi w tym, w czym sobie ten nie może poradzić. Czyli buduje drogi i ochrania go.
W Polsce? W Polsce prawo pisane jest tak, żeby trzymać obywatela krótko. "Masz robić to i to kurwo, jak się wychylisz to bulisz mandat, albo dostajesz w ryj pałą od policjanta. Nie podoba się? Złóż wniosek do sądu. Sędzie też z tamtej epoki, to osra cie na ciepło".
Odbywa się to jak w innych postkolonialnych państwach.
I nic się nie zmieni przez długie lata, dopóki ludzie będą jarać się sporami PO-PiS, matką Madzi, Palikutasami i wierzyć autorytetom Salonu, takimi jak bojownik o wolność Michnik, Lis czy fajny i wyluzowany Kuba Wojewódzki. Póki będą jarać się tym, że należą do "inteligencji", bo tak napisali o nich w czasopiśmie Polityka to chuj się tu zmieni.
"Demokracja to najgorszy system, ale nie wymyślono nic lepszego" - Winston Churchill
A tak nawiasem poruszona została sprawa Szwajcarii. Poczytajcie sobie o niej, nawet zacznijcie od Wiki i zobaczcie jaką oni mają prawdziwą wolność na tle gospodarczym tudzież słowa. I konkretna sprawa referendum. Poczytajcie jak u nich wygląda referendum (demokracja bezpośrednia) Pzdr.
A tak nawiasem poruszona została sprawa Szwajcarii. Poczytajcie sobie o niej, nawet zacznijcie od Wiki i zobaczcie jaką oni mają prawdziwą wolność na tle gospodarczym tudzież słowa. I konkretna sprawa referendum. Poczytajcie jak u nich wygląda referendum (demokracja bezpośrednia) Pzdr.
Kiedyś to wszystko pierdolnie, nie ma bata.
taaa TRWAM zebrało 2456000 podpisów żeby było na multiplexsie i co? i jajco a to 7% polaków...
W historii Polski jeszcze ŻADNA inicjatywa ustawodawcza nie przeszła przez sejm i nie weszła w życie. Latajmy więc z jebanymi długopisami dalej... Jak nie wyjdziemy na ulicę i nie zaczniemy rozpierdalać tego jebanego burdelu który jest dookoła nas tak jak w Grecji, to nic, ale to kurwa nic się tutaj nie zmieni!
Ej co on pierdoli ... jak mi się auta nie podoba to go drwa nie kupie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów