Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie ładnie tak komuś nogi podstawiać. Jeszcze by kuku zrobił.
Bez znajomości powodu gonitwy nie można stwierdzić czy hakowy to kawał k🤬y czy bohater.
Wszystko było by jasne, gdyby była pewność czy uciekinier to ciapaty przybysz czy autochton. W przypadku ciapaka, hakowy w ciemno otrzymuje miano bohatera.
Wszystko było by jasne, gdyby była pewność czy uciekinier to ciapaty przybysz czy autochton. W przypadku ciapaka, hakowy w ciemno otrzymuje miano bohatera.
A ci dwaj z telefonami to jacyś dziwni. We 3 jakieś gejstory kręcili? Może na jakiegoś tiktoka czy inne pedalskie gówno. Wątpliwy temat zwłaszcza, że nie pokazane co dalej.
sberek38 napisał/a:
Bez znajomości powodu gonitwy nie można stwierdzić czy hakowy to kawał k🤬y czy bohater.
Proponuje obejrzeć na dużym komputerowym ekranie, badz telewizorze. Zobaczysz wtedy że hakowy bohater !!!
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Proponuje obejrzeć na dużym komputerowym ekranie, badz telewizorze. Zobaczysz wtedy że hakowy bohater !!!
Widzę, że trochę smołowaty, ale pewności nie mam, wszak bruneci u autochtonów to nie zbyt wielka rzadkość
pan_gacus napisał/a:
Chłop pewnie napisał w intrenecie co myśli o imigrantach w UK
raczej tylko zgw🤬cił, zamordował i zjadł. Za taki kaliber jak "mowa nienawiści" tam by się SAS desantował na dzielni
mieszał napisał/a:
Frajer jak sk🤬y syn.
Frajer to Jesteś ty chlopcze. Tamten brudas za niewinność tak sp🤬al,co? Kolejny idiota.
Pogromcacz🤬chówKKK napisał/a:
Frajer to Jesteś ty chlopcze. Tamten brudas za niewinność tak sp🤬al,co? Kolejny idiota.
Te też frajer.
mieszał napisał/a:
Te też frajer.
Słowa takiego miernoty nic nie znaczą, chłopcze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie