Dlaczego podłożyłeś mi nogę kiedy uciekałem?
Dlaczego podłożyłeś mi nogę kiedy uciekałem?
Szkoda, że bez odstrzału.
Jak jesteś taki rozczarowany to sam się strzel kapciem w łeb.
Nie w wnoś wzorców z domu na forum.
O, bronisz uciekającego przed policja patusa. No spoko, to jakiś tam szereguje Cię w społeczeństwie.
No chyba, że po prostu chciałeś rzucić inteligentnym żartem?
Nie w wnoś wzorców z domu na forum.
Widzę że jaki taki piesek za mną latasz. Gdzie bym nie dodał komentarza zaraz jesteś. Zatem od dziś będziesz się Fafik wabił.
Widzę że jaki taki piesek za mną latasz. Gdzie bym nie dodał komentarza zaraz jesteś. Zatem od dziś będziesz się Fafik wabił.
Kurde to tak jak twój ojciec. Fajnie ja będę Fafik 2 Ok? Latam za tobą bo jesteś śmieszny i ordynarny. Traktuj mnie jak swojego proboszcza.
Kurde to tak jak twój ojciec. Fajnie ja będę Fafik 2 Ok? Latam za tobą bo jesteś śmieszny i ordynarny. Traktuj mnie jak swojego proboszcza.
Typ 40 lat i po ojcu ciśnie. To już nawet nie jest żałosne, to jest po prostu przykre.
Typ 40 lat i po ojcu ciśnie. To już nawet nie jest żałosne, to jest po prostu przykre.
Ok nie będę. Bo twoi ojcowie to fajni panowie. Dziecko siedzisz tu zbyt krotko żeby mordę otwierać.
Ok nie będę. Bo twoi ojcowie to fajni panowie. Dziecko siedzisz tu zbyt krotko żeby mordę otwierać.
Dziecko ? Człowieku ty swoim poziomem pasujesz na 10 latka z jakiejś zapijaczonej i przećpanej meliny, którego największą ambicją jest zostać osiedlowym parchem. Reprezentujesz totalny margines.
Dziecko ? Człowieku ty swoim poziomem pasujesz na 10 latka z jakiejś zapijaczonej i przećpanej meliny, którego największą ambicją jest zostać osiedlowym parchem. Reprezentujesz totalny margines.
No. Nie pisz tu nic i zbierz resztki godności z podłogi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów