jak chronic samochod przed opadami gradu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przypominam ze można wykupić "szkody drobne" to jest do jakiejs puli zależnie od ubezpieczyciela. Nie traci się wtedy zniżek O ile to naprawde jest szkoda drobna.
No tak, BMW jest, a koca w domu nie ma.
Sam podczas gradu przykrywam grubym kocem - polecam, działa.
Jak ktoś sam zapracował na własny wehikuł, to będzie o niego dbał niezależnie od tego, co to jest i ile kosztowało.
Sam podczas gradu przykrywam grubym kocem - polecam, działa.
Jak ktoś sam zapracował na własny wehikuł, to będzie o niego dbał niezależnie od tego, co to jest i ile kosztowało.
Panowie - nie wiem czemu chcecie porównać nasze opady gradu do tych z Europy zachodniej. Jak byłem we Włoszech to widziałem co taki grad może. Spadały kule lodowe wielkości połowy (!) kurzego jaja. Na prawdę robiły wielkie dziury. Szybka co prawda od tego nie pójdzie, ale niezłe wgniecenia w masce i na dachu zostają.
Też kładłem koce na auto, ale rozkładanie ciuchów to już kurwa przesada.
@pawlwmd - Nie wiem gdzie mieszkasz, ale przez ostatni miesiąc miałem 3 takie gradobicia na Śląsku.
Koce - dzieki za rade
Kartony (takie grube z faldowana warstwa wewnatrz jak pauja sprzet AGD do transportu) tez niezle sie sprawdzily
Kartony (takie grube z faldowana warstwa wewnatrz jak pauja sprzet AGD do transportu) tez niezle sie sprawdzily
pawelwmd, pewnie że tak, za granicą to nawet grad mają lepszy pierdolisz od rzeczy, tak jakby w Polsce nikt gradu nie widział.
Gurgul99 napisał/a:
A co ma do tego auto casco, zgłosisz szkodę to zajebią ci zniżki, jak ktośzapierdalał na samochód to nic dziwnego że dba i się o niego trzęsie, jak się dostało autko od taty lub mamy to ma się to w dupie.
Zapierdalał? Toć od razu widać, że to cygan...
Ja polecam śpiwór albo kołdrę. Kołdra 100zł - lakiernia 2 - 3 tyś + szyby.
Tak naprawdę to blacha najcenniejsza bo ciężko zmienić no chyba że przednia szyba podgrzewana i z czujnikami deszczu albo jeszcze drożej fotochrom.
Tak naprawdę to blacha najcenniejsza bo ciężko zmienić no chyba że przednia szyba podgrzewana i z czujnikami deszczu albo jeszcze drożej fotochrom.
Może po prostu pranie robi.
@Thoor
Podsumowując - czepiasz się o byle gówno, w profilu masz wpisane 79 rocznik. Nie pomyliła Ci się kolejność cyferek?
Podsumowując - czepiasz się o byle gówno, w profilu masz wpisane 79 rocznik. Nie pomyliła Ci się kolejność cyferek?
To jest grad? To jakaś popierdułka a nie grad!
U mnie w miasteczku ponad miesiąc temu tak napierdzielało:
tutaj możecie zobaczyć reportaże z TVN24 i zdjęcia uszkodzonych... co ja gadam, rozwalonych doszczętnie samochodów! :
tvnmeteo.pl/informacje/polska,28/300-dachow-zniszczonych-po-gradobiciu...
U mnie w miasteczku ponad miesiąc temu tak napierdzielało:
tutaj możecie zobaczyć reportaże z TVN24 i zdjęcia uszkodzonych... co ja gadam, rozwalonych doszczętnie samochodów! :
tvnmeteo.pl/informacje/polska,28/300-dachow-zniszczonych-po-gradobiciu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów