jak chronic samochod przed opadami gradu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
shift + control jednocześnie
a co do ochrony... lepsza taka niż żadna
Jak to słyszałem o prezerwatywach tak z innej beczki, lepsze pękające niż żadne
shift + control jednocześnie
a co do ochrony... lepsza taka niż żadna
Jak to słyszałem o prezerwatywach tak z innej beczki, lepsze pękające niż żadne
Co to za romun, kupić trochę droższe auto i nie mieć auto casco?
A co ma do tego auto casco, zgłosisz szkodę to zajebią ci zniżki, jak ktoś zapierdalał na samochód to nic dziwnego że dba i się o niego trzęsie, jak się dostało autko od taty lub mamy to ma się to w dupie.
lumpex obwozny
Gurgul99 napisał/a:
A co ma do tego auto casco, zgłosisz szkodę to zajebią ci zniżki, jak ktoś zapierdalał na samochód to nic dziwnego że dba i się o niego trzęsie, jak się dostało autko od taty lub mamy to ma się to w dupie.
A co jest złego w piętnowaniu próżności? Zawsze mnie śmieszyło jak małomiejski snobek lub typowy polak utkwiony w PRL wypruwał się do ostatków na jakiegoś klamota z 3 litrowym motorem (zamiast na przykład kupić auto mniejsze i nowsze lub nowe) żeby potem jeszcze lamentować na koszty serwisu.
Jakby grad zaczął padać, zrobiłbym to samo. Co za mężczyzna nie kocha swojego samochodu?
kupcie se ubezpieczenie od utraty znizek ?
ale skad gimbaza moze wiedziec o czyms takim uslyszal od taty, ze sie znizki traci przy szkodzie to powtorzy w internecie
ale skad gimbaza moze wiedziec o czyms takim uslyszal od taty, ze sie znizki traci przy szkodzie to powtorzy w internecie
pyto napisał/a:
kupcie se ubezpieczenie od utraty znizek ?
I to mówi człowiek który nawet nie ma jeszcze pełnych zniżek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów