📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:12
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ni8gdy na koncert nie bierze się zwykłej ochrony, bo kończy się to totalnym rozpierdolem.
chciał zaoszczędzić, dał im po piwie a tak to by musiał zabulić konkretnie
Skurwysyństwo, a nie ochrona. Byłem w czwartek na koncercie Rise Against w Stodole sporo osób było niesionych górą aż pod samą scenę. Stało tam kilku ochroniarzy, którzy pomagali tym osobom zejść między scenę, a barierki, tak żeby się nikt nie wypieprzył i grzecznie pokazywali którędy można wrócić na widownię. Podawali kubki z zimną wodą, bo przy barierkach było z 50 stopni ciepła. Trzymali się zasad ale wszystko spokojnie i kulturalnie, nawet jak się ktoś rzucał. To była porządna ochrona, a nie bezmózgie pojebańce, których od bandytów odróżnia tylko napis na koszulce.
@up podawali kubki z wodą ,rozdawali słodycze,komu było za gorąco podawali zimny ręcznik na kark strzykawki do kompotu to kurwa nie ochrona tylko jakieś krisznowcy pojebani
No kurwa aż wstyd, ze komentarza nie ma typu "Slayer kurwa"
@up Slayer kurwa i już jest..
ochroniarze dobrzy, ale muzyka do mnie nie przemawia ;< <masakra>
Slayer kurwa!
Ochrona wzorowa. Oni mają na celu chronić artystów, a nie umilać życie publiczności. Poza tym, takie lata. Na koncercie Pantery w 2004 roku Dimebag Darrell został zastrzelony, bo prawdopodobnie ochrona zawiodła. W zeszłym roku byłem w Łodzi na Slayerze i Megadethie i Ochrona podawała jak najbardziej wodę, żeby nikt nie padł, bo taki ścisk był pod barierkami. a w Latach 80' na koncertach był istny rozpierdol (niestety nie wiem tego z autopsji), więc ochrona nie mogła upominać słownie. Proste - czasy i ludzie się zmieniają.
Ochrona wzorowa. Oni mają na celu chronić artystów, a nie umilać życie publiczności. Poza tym, takie lata. Na koncercie Pantery w 2004 roku Dimebag Darrell został zastrzelony, bo prawdopodobnie ochrona zawiodła. W zeszłym roku byłem w Łodzi na Slayerze i Megadethie i Ochrona podawała jak najbardziej wodę, żeby nikt nie padł, bo taki ścisk był pod barierkami. a w Latach 80' na koncertach był istny rozpierdol (niestety nie wiem tego z autopsji), więc ochrona nie mogła upominać słownie. Proste - czasy i ludzie się zmieniają.
antykreator napisał/a:
Ciekawe jak będzie na Metallice w maju.
chujowo.
Zrozumiałbym gdyby koleś robił jakiś rozpierdol czy coś, ale nie w sytuacji gdy niesie go tłum inne czasy.
Mama_Magdy napisał/a:
antykreator napisał/a:
Ciekawe jak będzie na Metallice w maju.
To nie mój cytat, coś Ci się pojebao
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów