Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten 1 co zostal zaatakowany poiwienien zareagowac odrazu jak podlecial do tego 2 a nei sie patrzyc czy czasem aby mu bubu nie zrobil, bo to czuc czy ktos ci wpierdziela kose czy nie.
po 2 co to za klub gdzie nie wpuscili typka ktory chwile wczesniej z niego wyszedl tylko dlatego ze jakis menel byl pod klubem...
po 3 to nie klub tylko jakas speluna wielkosci 100m2
Tak jest opisane w każdym podręczniku dla początkujących cipeczek. Ja bym zablokował, zabrał mu nóż i obezwładnił.
Być, może w Battlefield działał ten trick, ale życie nie polega na wciskaniu klawiszy we właściwym czasie i jak coś nie wyjdzie można jebnąć padem o ziemie bo mamusia i tak zapłaci. Tak samo jak za internet, przecież kocha swojego synka i musi mu dać możliwość pierdolenia głupot na sadolu
Tak jest opisane w każdym podręczniku dla początkujących cipeczek. Ja bym zablokował, zabrał mu nóż i obezwładnił.
podstawa dobrego klubu sa bramki wykrywajace owe zabawki i pewna siebie ochrona, a nie
ten 1 co zostal zaatakowany poiwienien zareagowac odrazu jak podlecial do tego 2 a nei sie patrzyc czy czasem aby mu bubu nie zrobil, bo to czuc czy ktos ci wpierdziela kose czy nie.
po 2 co to za klub gdzie nie wpuscili typka ktory chwile wczesniej z niego wyszedl tylko dlatego ze jakis menel byl pod klubem...
po 3 to nie klub tylko jakas speluna wielkosci 100m2
No kurwa dramat! ;o
W jakim Ty kurwa kraju żyjesz? Zdajesz sobie sprawę, że gdyby go ochroniarz uderzył pierwszy i złamał mu szczęke poszedł by do więzienia, a jeśli nie na pewno miał by w chuj chodzenia po policji, składania zeznań i ogólnie pół roku pierdolenia.. a to, że on miał nóż przy sobie.. to jest Polska i gdyby powiedział, że kroił chleb i zapomniał zostawić w domu to by mu nic nie zrobili..
Takie bramki kosztują w chuj hajsu i standardowym klubom się to nie opłaca..ba, nawet w największych dyskotekach w Polsce takich nie ma..
I ta kurwa polska mentalność, co to za klub bez najnowszych laserów, telebimów, kurwa obrazów 3D, gołych dup w klatkach na rurach...? i nawet jak to wszystko będzie to i tak.. 20zł wstęp - kurwa zdziercy jebani, złodzieje, piwo 6zł, a i tak kurwa będzie pił harnasie przed kurwa wejściem..
Najlepiej jeszcze kurwa płacić wielkim panom za przyjście i jeszcze służyć i podcierać by ów panowie dobrze się bawili...
JEBANE WIEŚNIAKI...
salto i dwa przysiady też byś w międzyczasie pierdolnął?
Przepraszam.
czy ja napisalem zeby go pierwszy uderzyl? naucz sie czytac ze zrozumieniem potem gadaj
jak zaatakowale tego pierwszego i poszedl do drugiego ten pierwszy mogl mu zajebac w tym czasie lampe i po zabawie...
chyba, że masz pałę albo giwerę
żaden nożownik nie będzie do Ciebie szedł z wciągniętym nożem to nie filmy... jak będzie przy Tobie to wyciągnie zanim się zorientujesz co się dzieje będziesz miał dziury w ciele.
Nóż służy do zabijania, nie ma czegoś takiego jak walki na noże, a tym bardziej nikt nie wychodzi z tego bez szwanku.
Być, może w Battlefield działał ten trick, ale życie nie polega na wciskaniu klawiszy we właściwym czasie
Nie wcale. Wciskam klawisze palcami, w życiu też wszystko palcami. Tu i tu chodzi o jakieśtam kombosy ruchami palców. Z tym że w życiu jest łatwiej bo nie ma cziterów, komputer mi się nie zawiesi ani nie złapie laga.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów