📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mogłeś napisać, że ekszyn od 0:26. 7 na jednego dobry ślizg jednego ochroniarza, ale szkoda, że nie pizdnął w słup
A takich kozaków zgrywali
MaszSziwe? napisał/a:
A takich kozaków zgrywali
Jakby ci ktoś z nożem wyskoczył dalej byś kozaka zgrywał ?
Na treningu każdego rodzaju samoobrony w przypadku ataku nożem jest jedna rada - uciekać w miarę możliwości. Klawiaturowi bohaterzy o tym nie wiedzą bo i tak nigdy nie wyjdą na ulicę.
Gorgor napisał/a:
Na treningu każdego rodzaju samoobrony w przypadku ataku nożem jest jedna rada - uciekać w miarę możliwości. Klawiaturowi bohaterzy o tym nie wiedzą bo i tak nigdy nie wyjdą na ulicę.
chyba, że masz pałę albo giwerę
Błąd ochroniarza, było trzeba przyjebać gnojowi w odpowiednim czasie, kilka pierwszych sekund aż się o to prosi. Jebać kurwy ze sprzętem !
szkoda ze nie ma z innej kamery,bo pewnie dostal tegie lanie
niemcy, nic dodać nic ująć
Suddenly Psychotic napisał/a:
Jakby ci ktoś z nożem wyskoczył dalej byś kozaka zgrywał ?
Ja tam nosze wiekszy, pozdrawiam posiadaczy wojskowych nozy taktycznych
Gorgor napisał/a:
Tak jest opisane w każdym podręczniku dla początkujących cipeczek. Ja bym zablokował, zabrał mu nóż i obezwładnił.
wyjebali z tego budynku jak ich dziadkowie z okopu
Kurwa jak slucham pierdolenia takiej gowniarzeri jak Wy to az odechciewa sie wszystkiego
Takich kozakow i znawcow zgrywacie a gdyby co do czego przyszlo to kazdy dawno by spierdalal albo dostal po mordzie
Mialem kursy samoobrony przed roznymi przedmiotami w tym nozami nie mowiac o innych zajeciach jak kickboxingu muai thai i chuja mi dzadza te treningi a ciezko o odpowiednia reakcje,bloki itp , wszystko zalezy co sie ma w glowie a tak to sobie mozna gadac i
To ze ktos chodzi na kursy , wozi sie z kosa jak to piszecie nie czyni go najlepszym
A nie ma nic gorszego niz zaskoczenie
Obaj goscie dostali dziure w brzuch wiec wycofali sie i zawolali reszte.. Prawidlowa reakcja a nie aby ranny koles lecial i igral z losem
Takich kozakow i znawcow zgrywacie a gdyby co do czego przyszlo to kazdy dawno by spierdalal albo dostal po mordzie
Mialem kursy samoobrony przed roznymi przedmiotami w tym nozami nie mowiac o innych zajeciach jak kickboxingu muai thai i chuja mi dzadza te treningi a ciezko o odpowiednia reakcje,bloki itp , wszystko zalezy co sie ma w glowie a tak to sobie mozna gadac i
To ze ktos chodzi na kursy , wozi sie z kosa jak to piszecie nie czyni go najlepszym
A nie ma nic gorszego niz zaskoczenie
Obaj goscie dostali dziure w brzuch wiec wycofali sie i zawolali reszte.. Prawidlowa reakcja a nie aby ranny koles lecial i igral z losem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów