Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co z tego że ukradł?
Co z tego że akurat tacy ludzie go bronią ?
To jest kurwa człowiek i nie mają prawa tak postępować wobec niego jak to robią...
Pewnie Wy byście przeszli obojętnie albo jeszcze jemu najebali nie znając powodu ważne żeby bić tego którego bije reszta nie???
Żal mi was.
Po waszych nędznych komentarzach widać że jesteście tak znieczuleni jak cała ta reszta kiedy kogoś napierdalają na ulicy.
Co z tego że ukradł?
To jest kurwa człowiek i nie mają prawa tak postępować wobec niego jak to robią...
Pewnie Wy byście przeszli obojętnie albo jeszcze jemu najebali nie znając powodu ważne żeby bić tego którego bije reszta nie???
Żal mi was.
ciekawe czy byłbyś taki cwany jakby ten ochroniarz lub batonik był twoją matką...
Po waszych nędznych komentarzach widać że jesteście tak znieczuleni jak cała ta reszta kiedy kogoś napierdalają na ulicy.
Co z tego że ukradł?
Żal mi was.
ale ten gnoj krasc to mial prawo tak?
oni go tam wgl nie bili,raczej on tam rzucal sie jak pojebany...powinni mu wjebac i to tak konkretnie skurwielowi jednemu
Szacun dla dresików ,ze podjęli jakąkolwiek inicjatywę w przeciwieństwie do reszty.
Ja pierdole...
16 lat? to moze ty jestes na tym filmiku co? czy mama nie pozwolila lba na zero opierdolic?
Majesty, chuj że batonik, chuj z tym, że jest kaleką. kradnie? to ma za swoje.
złodziejstwo pierdolone
to już wiadomo czemu jednej ręki nie ma
Co z tego że ukradł?
Żal mi was.
złodziej to śmieć, a nie człowiek.
i nie pierdol mi tutaj, że może był biedny i musiał kraść bo by się zesrał z głodu
inwalida bez ręki znajdzie lepszą pracę niż 50% sprawnego społeczeństwa w pl bo kurwa ulgi.
Twierdzicie iż gdyby gość kradł na oczach całego Państwa, jeździł rządowym Lexusem i latał samolotami za wasze podatki to co kurwa szanowalibyście go i bronili tak ???
Ale jak zajebie batonik lub cokolwiek ze sklepu to jest złodziejem ?
I trzeba mu odjebać rękę? To sobie wyobraźcie cały Nasz pierdolony kraj ludzi bez rąk bo na całym świecie to my jesteśmy uważani za złodziei.
Moim zdaniem jest na tym portalu około 2% ludzi którzy jeszcze nikomu nic nie ukradli.
Reszta nawet nie pamięta jak w podstawówce zajebała koledze gumkę, temperówkę albo długopis bo miąl fajniejszy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów