📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Dziadek nie miał siły, żeby oddać strzał ostrzegawczy do góry i nawet lepiej wyszło.
I na co czeka? Że lwy podejdą i zabiorą denata?
Chyba tego nie planował
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
I tak na świecie o jednego debila mniej.
I bardzo dobrze.
Ale wybrał (bandyta) debilne rozwiązanie.
I tak na świecie o jednego debila mniej.
I bardzo dobrze.
jakby takich mieli w tych osiedlowych biedronkach to były by 3 trupy dziennie
Ostrzegawczy strzał w potylicę. Terapia wskazana dla większości polaków
Bul_od_bytu napisał/a:
Ostrzegawczy strzał w potylicę. Terapia wskazana dla większości polaków
W ciekawej okolicy musisz mieszkać skoro masz takie o nas zdanie. Pewnie oprócz starego i 2 wujków, to jeszcze pół osiedla ci do wanny się ładowało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów