W naszym rodzimym klubie tak oto ochroniarze potraktowali chłopaka. Niestety brak info co do miejscowości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pantilion napisał/a:
Niestety brak info co do miejscowości.
Klub ARENA
ul. Polna 6
11-430 Korsze
Na moje to on mu chciał pokazać z bliska jakie buty powinno się mieć w tym ekskluzywnym klubie
W dupie co to za klub, bardziej mnie ciekawi za co dostał. Nie chce mi się jakoś wierzyć że stał sobie spokojnie przy barze i nagle 4 typów go wyniosło na dwór okopać.
Za darmo nie dostał.
Kiedy jeszcze zdarzało mi się chodzić do klubów, niejednokrotnie byłem świadkiem interwencji ochrony i nigdy nie była nieuzasadniona. Najczęściej problemem był a) gość, który awanturował się z barmanem i oskarżał o słabsze drinki b) gość, który obmacał zajętą laskę lub c) goście, którzy sobie nie przypadli do gustu. Generalnie taka akcja zawsze przyciągała uwagę, a w nieistniejącym już Fantasy Park w Sosnowcu, podczas grubszej akcji, DJ odpalił jakiś mix z motywem z Mortal Kombat. Od znajomego, który tamże barmanem był, dowiedziałem się potem, że za ten żart DJ został zwolniony... Eh. Studia... piękne czasy i poszatkowane wspomnienia.
Jaki klub taka ochrona. Jak klub na glebie to nie oczekujcie kultury u ochrony...a skoro klub nazywa się "Arena" to samo w sobie wszystko wyjaśnia
Prawda jest taka, że za nic na pewno nie dostał. Po to jest ochrona w klubie, by był tam porządek i tak szczerze, to jeśli robisz bardachę w klubie, wyzywasz barman, zaczepiasz ludzi czy obmacujesz laski to buła w zęby ci się należy, bo żaden inny argument do ciebie nie przemówi.
@AyCaramba nieważne za co, siedział na ziemi, nie stanowił zagrożenia i dostał od bandyty z kopa w ryj.
kurwy jebane za kopnięcie w ryj leżącego upierdolił bym 2 palce u lewej ręki
MaszAyahuaskę napisał/a:
Klub ARENA
ul. Polna 6
11-430 Korsze
O jest adres zajścia, więc już dzwonie do plokulatuly...
Mors_Nigra napisał/a:
@AyCaramba nieważne za co, siedział na ziemi, nie stanowił zagrożenia i dostał od bandyty z kopa w ryj.
Ważne za co. Dam przykład może z dupy ale pomyśl sekundę: Jakiś typ próbuje zgwałcić Twoją kobietę i dzięki opatrzności pojawiasz się Ty. Rycerz Walisz typa w zęby i siada na ziemi, masz dwa wyjścia:
a) odchodzisz w poczuciu spełnienia,
b) walisz typa dalej po ryju i nerach tak długo aż ręce zaczną Ci odmawiać posłuszeństwa.
Ja wiem co by zrobił...
Jeśli faktycznie gość przyłożył jakiejś babce to podejrzewam że nie była to helga z bicepsem 50 bo by go tam zabiła, pewnie pokłócił się z jakąś laską i jej przyłożył choć nie stanowiła zagrożenia więc karma szybciutko wróciła.
AyCaramba nie będę czytał tych bredni, przypomniałem sobie bzdury które kiedyś już pisałeś. Także ponowię swoje życzenia z wtedy i życzę ci, że jak ktoś będzie cię kopał na śmierć to nikt nawet nie zadzwoni po policję bo uznają, że najwyraźniej się należało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów