Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
słabe jak Twoja żona (piszę wielką literą bo jestem dobrze wychowany)
@up ale mi dojebałeś, nie zasnę tej nocy, na szczęście Twoja żona dotrzymuje mi towarzystwa, masz rację, moja jest za słaba. [Ja też napisałem wielką literą, szacunek przede wszystkim]
P.S może i suchar, może nie, jak wrzucam żart, zawsze jest mojego autorstwa tylko i wyłącznie. Zapewne mógłbym codziennie jebać żartami ctrl+c, ctrl+v. Jednak analizowanie treści żartu pod kątem "jak dojebać autorowi" jak ten pajac na górze to chyba jeszcze większy suchar.
Co je Halman?
Halman je w piwnicy...
Piwnica wywodzi się od składowania piwa. Wiesz ile piwa trzymam w piwnicy? Zero, wszystko zajebane jakimiś duperelami które nie mieszczą się w regałach. Jebać małżeństwo
@up
Piwnica wywodzi się od składowania piwa. Wiesz ile piwa trzymam w piwnicy? Zero, wszystko zajebane jakimiś duperelami które nie mieszczą się w regałach. Jebać małżeństwo
Jakie są plusy i minusy małżeństwa odpowiadając z autopsji?
Pytam serio.
, ostatnio dowcipy tutaj nie są trendy, no chyba ze o Halmanie.
Co je Halman?
Halman je w piwnicy...
ładnie podratowałes temat
@up ale mi dojebałeś, nie zasnę tej nocy, na szczęście Twoja żona dotrzymuje mi towarzystwa, masz rację, moja jest za słaba. [Ja też napisałem wielką literą, szacunek przede wszystkim]
P.S może i suchar, może nie, jak wrzucam żart, zawsze jest mojego autorstwa tylko i wyłącznie. Zapewne mógłbym codziennie jebać żartami ctrl+c, ctrl+v. Jednak analizowanie treści żartu pod kątem "jak dojebać autorowi" jak ten pajac na górze to chyba jeszcze większy suchar.
Nie reaguj, nie tłumacz się temu trollowi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów