Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Ochroniarz degenerat
Policeman • 2021-08-20, 0:24
Ochroniarze to straszne patusy i pojeby. Wchodzę z żoną do lokalu i widzę tego 50-letniego gościa z włosami na oliwę, morda degenerata. Od razu uderza mnie jego lepki wzrok i patrzenie na tyłki i piersi kobiet. Nawet tego nie ukrywał. Po godzinie zaczął gapić się na moją żonę i miałem ochotę mu wyjebać, ale nie chciałem przerywać jej striptizu na scenie.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
shiters 2021-08-20, 0:37 12
słabe jak Twoja żona (piszę wielką literą bo jestem dobrze wychowany)
Zgłoś
K................h 2021-08-20, 1:01
Hmm a ta Twoja loszka ile ma lat, że się tak kurwi na scenie? :O
Zgłoś
Policeman 2021-08-20, 1:05 2
shiters napisał/a:

słabe jak Twoja żona (piszę wielką literą bo jestem dobrze wychowany)

@up ale mi dojebałeś, nie zasnę tej nocy, na szczęście Twoja żona dotrzymuje mi towarzystwa, masz rację, moja jest za słaba. [Ja też napisałem wielką literą, szacunek przede wszystkim]

P.S może i suchar, może nie, jak wrzucam żart, zawsze jest mojego autorstwa tylko i wyłącznie. Zapewne mógłbym codziennie jebać żartami ctrl+c, ctrl+v. Jednak analizowanie treści żartu pod kątem "jak dojebać autorowi" jak ten pajac na górze to chyba jeszcze większy suchar.
Zgłoś
Halman 2021-08-20, 1:12 3
Policeman, ostatnio dowcipy tutaj nie są trendy, no chyba ze o Halmanie.

Co je Halman?
Halman je w piwnicy...
Zgłoś
Policeman 2021-08-20, 1:18
@up

Piwnica wywodzi się od składowania piwa. Wiesz ile piwa trzymam w piwnicy? Zero, wszystko zajebane jakimiś duperelami które nie mieszczą się w regałach. Jebać małżeństwo
Zgłoś
Tryper 2021-08-20, 2:57
Policeman napisał/a:

@up
Piwnica wywodzi się od składowania piwa. Wiesz ile piwa trzymam w piwnicy? Zero, wszystko zajebane jakimiś duperelami które nie mieszczą się w regałach. Jebać małżeństwo

Jakie są plusy i minusy małżeństwa odpowiadając z autopsji?
Pytam serio.
Zgłoś
Smartghetto 2021-08-20, 11:46
Halman napisał/a:

, ostatnio dowcipy tutaj nie są trendy, no chyba ze o Halmanie.
Co je Halman?
Halman je w piwnicy...

ładnie podratowałes temat
Zgłoś
Tryper 2021-08-22, 21:08
Jebla idzie dostać ze śmiechu.

Policeman napisał/a:

@up ale mi dojebałeś, nie zasnę tej nocy, na szczęście Twoja żona dotrzymuje mi towarzystwa, masz rację, moja jest za słaba. [Ja też napisałem wielką literą, szacunek przede wszystkim]
P.S może i suchar, może nie, jak wrzucam żart, zawsze jest mojego autorstwa tylko i wyłącznie. Zapewne mógłbym codziennie jebać żartami ctrl+c, ctrl+v. Jednak analizowanie treści żartu pod kątem "jak dojebać autorowi" jak ten pajac na górze to chyba jeszcze większy suchar.

Nie reaguj, nie tłumacz się temu trollowi.
Zgłoś
michone 2021-09-01, 14:06
Jak mnie bawią te żarty o cieciach... ochroniarzach... jak teraz widzę mordy kurierów przyjeżdżających do mojego biura, którzy kiedy pracowałem w ochronie podczas studiów mi "cieciowali"... to czuję mega satysfakcję bo moja jedna wypłata to tyle co ich roczna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem