📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Śmieci, opuszczone spodnie i śmieci leżące na ulicy - to wideo to kwintesencja murzyńskiego getta
ale odwołali mój samolot do USA
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
ale odwołali mój samolot do USA
Ja pierdole... Kto go dał do ochrony jak to taka cipka... Dal sobie zęby powybijac i jeszcze padł na koniec, nawet takiemu małemu smieciowy rady nie dał
Detroit - upadle miasto, niebiezpieczne centrum miasta, upadly przemysl, opuszczone i rozkradzione fabryki i domy, zeby wypelnic dziury w tkance miejskiej, wladze miasta sadza rosliny uprawne. Co sie dziwic temu wszystkiemu, skoro 80% spoleczenstwa miasta to murzyni. Miasto ze stolicy przemyslu cofnelo sie w rozwoju do etapu rolnego.
Tak to jest jak się do ochrony dostają osobniki, które - co tu dużo mówić - w ochronie być nie powinny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów