18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
bloodwar 2012-08-30, 6:24 50
Śmieci, opuszczone spodnie i śmieci leżące na ulicy - to wideo to kwintesencja murzyńskiego getta

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
www_miromiko_pl 2012-08-30, 6:46 16
widzę, że u nich też firmy ochroniarskie odnoszą korzyści zatrudniając sprawnych inaczej
Zgłoś
nvck 2012-08-30, 6:56 2
obydwaj sie biją jakby byli najebani
Zgłoś
rockface123 2012-08-30, 8:50 1
właśnie chciałem wybrać się do zoo

ale odwołali mój samolot do USA

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
polslav 2012-08-30, 8:53 26
i niektóre z takimi po Warszawie chodzą po ulicach, lansujo się tępe białe kuRvy murzyna... rzygać się chce, plebs z prowincji dowartościowuje się kawą ze starbucksa i czarnuchem
Zgłoś
deniZ 2012-08-30, 11:24 1
Ochrona taka sama jak u nas... tylko kolor skory inny.
Zgłoś
Niemogezmienicnika 2012-08-30, 12:48
Ja pierdole... Kto go dał do ochrony jak to taka cipka... Dal sobie zęby powybijac i jeszcze padł na koniec, nawet takiemu małemu smieciowy rady nie dał

Zgłoś
Je3anyPrzystojny 2012-08-30, 12:50
ile u nich paliwko, bo słabo widać ?
Zgłoś
d................i 2012-08-30, 12:59 1
haha nie ma nic lepszego niż czarny lejący czarnego.
Zgłoś
manieeek 2012-08-30, 13:03 2
hehe za filmy z małpami zawsze pifko ;x
Zgłoś
slonzok 2012-08-30, 13:07 2
Detroit - upadle miasto, niebiezpieczne centrum miasta, upadly przemysl, opuszczone i rozkradzione fabryki i domy, zeby wypelnic dziury w tkance miejskiej, wladze miasta sadza rosliny uprawne. Co sie dziwic temu wszystkiemu, skoro 80% spoleczenstwa miasta to murzyni. Miasto ze stolicy przemyslu cofnelo sie w rozwoju do etapu rolnego.
Zgłoś
Pleso93 2012-08-30, 13:15
Tak to jest jak się do ochrony dostają osobniki, które - co tu dużo mówić - w ochronie być nie powinny
Zgłoś
djoshin 2012-08-30, 13:15 4
Zgłoś
Ramsey007 2012-08-30, 13:18 3
Czy w filmie głosu udzielił Królik Bugs?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów