18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:40
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Roztopek 2023-05-17, 22:47 11
ta znieczulica i poziom wyjebania wszystkich mijających jest dla mnie jakąś abstrakcją...
Zgłoś
bleblebator1 2023-05-17, 22:57 7
ochroniarz poczuł się jak nadzorca na plantacji bawełny
Zgłoś
Siriuz 2023-05-17, 23:10 32
Roztopek napisał/a:

ta znieczulica i poziom wyjebania wszystkich mijających jest dla mnie jakąś abstrakcją...

Kojarzysz tego typa z metra, którego w podobny sposób odjebano? Gość został oskarżony o zabójstwo i bardzo możliwe, że tłuszczy sąd go skaże. To doskonale wyjaśnia dlaczego nikt palcem nie kiwnie w takich sytuacjach.
Zgłoś
popek9 2023-05-18, 1:02 1
Tłuszczy sąd?
Zgłoś
35i 2023-05-18, 1:38
popek9 napisał/a:

Tłuszczy sąd?

Pisze się "tłustszy". Nie, ten był chudszy.
Zgłoś
Siriuz 2023-05-18, 1:41 20
popek9 napisał/a:

Tłuszczy sąd?

Afrykański, plemienny, dziki - samosąd; osąd wydawany przez tłuszczę. Przy wsparciu dużych mediów wywiera wpływ na sędziów.

tłuszcza

rzeczownik, rodzaj żeński

(1.1) pogard. tłum awanturujących się ludzi
(1.2) daw. bez ujemnego zabarwienia: gromada ludzi

lub po prostu LEWACTWO, BLM, LPGQT, EKOZJEBY
Zgłoś
TłustyManat 2023-05-18, 3:46 3
Siriuz napisał/a:

Kojarzysz tego typa z metra, którego w podobny sposób odjebano? Gość został oskarżony o zabójstwo i bardzo możliwe, że tłuszczy sąd go skaże. To doskonale wyjaśnia dlaczego nikt palcem nie kiwnie w takich sytuacjach.

No właśnie chyba nie. Według załączonego artykułu nie będzie pozwu...
Zgłoś
silwerbalk 2023-05-18, 4:10 3
Murzyn Murzynowi murzynem ..... właśnie dla tego bym wynajmował czarnych do pilnowania czarnych.
Zgłoś
Dr_Paj_Chi_Wo 2023-05-18, 6:58 1
Roztopek napisał/a:

Murzyny się tłuką i zabijają nawzajem więc wszyscy są kontent (ze nie są tluczeni i zabijani) no I patrzą się i dziwują.
No i niech kolega nie przesadza z tą znieczulica, przecież nic złego się nie stało
Zgłoś
BambiPMT 2023-05-18, 8:00 3
TłustyManat napisał/a:

No właśnie chyba nie. Według załączonego artykułu nie będzie pozwu...

Bo zabił czarny, czyli naturalna kolej rzeczy. Jakby ochroniarz był biały 10 min później by siedział.

Ale za to podali ciekawy powód. Jakby wyszedł ze sklepu i wtedy go odjebali to morderstwo. Ale z uwagi na to że ochroniarz go zatrzymał, zaczęli się bić. Dlatego w obronie własnej mógł go odjebać.
Zgłoś
huncfot130 2023-05-18, 9:53 5
San Francisco district attorney says shooting was ‘reasonable’ and no charges will be filed.... Szacun
Zgłoś
danielusx25 2023-05-18, 12:28
ładny mi to ochroniarz to jest zabójstwo tym bardziej zę typ nie miał broni żeby on działa samo obronie ochroniarz pokazał tutorial jak szybko zwonić sie z roboty i trafić na dożywocie
Zgłoś
~Velture 2023-05-18, 12:54 5
danielusx25 napisał/a:

ładny mi to ochroniarz to jest zabójstwo tym bardziej zę typ nie miał broni żeby on działa samo obronie ochroniarz pokazał tutorial jak szybko zwonić sie z roboty i trafić na dożywocie

Zrobiłeś literówkę w "Złodziej bardziej cenił cudze rzeczy niż swoje życie"
Zgłoś
Siriuz 2023-05-18, 12:57 3
danielusx25 napisał/a:

Posrało Cię Wystarczyło odłożyć kradzione rzeczy i nie byłoby problemu. Typ prosił o wpierdol za te przedmioty i tyle.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem