📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
i prawidłowo - kryminalistów na odstrzał. ochroniarzowi medal i premię.
ja tam gimbusem nie jestem ale za chuj nic nie rozumiem z tego co mówią!
Najlepsze, jak tamten leży już bezbronny, prawie martwy, ale ten i tak musiał jeszcze strzelić Potraktował jak cygana..
djhexe napisał/a:
ja tam gimbusem nie jestem ale za chuj nic nie rozumiem z tego co mówią!
To jak chcesz do Brazylii na dziewczyny jechać ?
Tam to mają prezenetrki a nie jak w polszy, wjebie ci się na ekran jakaś komunistyczna popelina z fryzem jak niemiecki pedał i pierdoli farmazon.
ToPrzeciezJa napisał/a:
Najlepsze, jak tamten leży już bezbronny, prawie martwy, ale ten i tak musiał jeszcze strzelić Potraktował jak cygana..
przyjrzyj sie uważnie , on nadal pistolet w łapie miał ...
Madal mu!
Dobrze że to ochroniarz a nie policjant, bo zaraz by było że glina-skurwiel do leżącego strzelał.
Motyla noga, miało być "medal" nie "madal" ech... W każdym razie ja tam radykalny jestem. Na odstrzał.
vass napisał/a:
To jak chcesz do Brazylii na dziewczyny jechać ?
i tu właśnie jest problem! uczyć się języka żeby poruchać Brazylijki? na miejscu trzeba znaleźć takie co po innemu potrafią, takie bardziej wykształcone, co obciągają europejczykom.
xgregor napisał/a:
To chyba nie poszło zgodnie z planem
W sumie co miał zrobić...
Jak to co? Dobić skurwysyna. Kiedyś obcinano łapy i kradzież to była ostateczność, a teraz jest to wybór.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów