📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hahaha pieknie prawidlowo bezblednie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no super ! to jest borowiec na 5
Prawidłowo.
Dalione napisał/a:
Głupia baba - ale ma headshota na nałuczke.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!1111oneoneone "nałuczke"!!! idź grać dalej w cs'a, morze nie dłógo wymyślesz nowy jenzyk.
Dalione napisał/a:
Głupia baba - ale ma headshota na nałuczke.
za tą nałuczke powinna być "natłuczka" dla Ciebie
A co to kurwa forum literatów polskich? Każdemu się zdarza więc nie pierdolić.
Frantic69, każdemu może się zdarzyć literówka, ale za takie bijące w oczy BYKI powinni zabierać świadectwo ukończenia podstawówki, tak samo jak zabierają prawo jazdy za nagminne łamanie przepisów drogowych
paparazzi-zawód gorszy od prostytucji
Na miejscu ochroniarza jeszcze "kopa w dupę" załadował.
Na miejscu ochroniarza jeszcze "kopa w dupę" załadował.
CS ? Ten SHIT ? Jedna literówka nie oznacza że jestem analfabetą albo że mam problem z ortografią - troche wyobraźni ludzie... CS-a mam w dupie i niemam zamiaru go wyciągać.
yarzapp napisał/a:
Frantic69, każdemu może się zdarzyć literówka, ale za takie bijące w oczy BYKI powinni zabierać świadectwo ukończenia podstawówki, tak samo jak zabierają prawo jazdy za nagminne łamanie przepisów drogowych
Wystarczy jedna osoba która zwróci uwagę na błąd. Nie trzeba robić z tego wielkiej krucjaty przeciwko błędom ortograficznym i zaśmiecać temat jeszcze głupszymi postami niż ta "nałuczka". OMG OMG BŁĄD ORTOGRAFICZNY WSZYSCY SIĘ ŚMIEJMY BO NIGDY BŁĘDU NIE ZROBILIŚMY HAHAHA.
Frantic69, dobra - ryj, k?
to jest temat "Ochroniarz vs dziennikarka" a nie wieczorek z prof. Miodkiem tak więc więcej już nie piszcie o 'bykach'
PS paix pobaw się słoikiem na rozluźnienie zwieraczy
PS paix pobaw się słoikiem na rozluźnienie zwieraczy
Zaiste chędogie. Brawa dla goryla.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów