Wszyscy ochroniarze proszeni byli o wejście bocznymi drzwiami. Jedynie Rosjanie mieli to w dupie. G20.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nelbox napisał/a:
tępa swołocz nawet nie rozumiała co do nich mówią
Jesteś kretynem. Zrozumieli doskonale, tylko widocznie ich wewnętrzne przepisy lub zasady nie pozwalają na oddalenie się od ochranianego VIPa. Poza tym, ochrona takich ludzi jak Putin, czy Trump rządzi się swoimi prawami.
tranzystor napisał/a:
Jesteś kretynem. Zrozumieli doskonale, tylko widocznie ich wewnętrzne przepisy lub zasady nie pozwalają na oddalenie się od ochranianego VIPa. Poza tym, ochrona takich ludzi jak Putin, czy Trump rządzi się swoimi prawami.
Swolocz, swolocz.
Jedyne zasady jakie znaja to, to te dotyczace srania na podworku i picia wodki zawsze i wszedzie.
wot kultura
nelbox napisał/a:
tępa swołocz nawet nie rozumiała co do nich mówią
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Swolocz, swolocz.
Jedyne zasady jakie znaja to, to te dotyczace srania na podworku i picia wodki zawsze i wszedzie.
Obrazek
Tak się śmiejecie z Rosji i z Rosjan, ale jak przychodzi co do czego, to ich podziwiacie za to, że się z nikim nie pierdolą i działają dla własnej korzyści, a nie w imię pieprzonej poprawności politycznej lub zgodnie z idiotycznymi przepisami lub regułami.
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Swolocz, swolocz.
Drugi tępak się odezwał, który jedyny kontakt z Rosją miał przez szlugi i tanią wódkę z przemytu. Ochrona VIPów i służby w Rosji mają ludzi tak wyszkolonych, że Misiewicz i "agent" Tomek odpadają na wstępie, a to obecnie statystyczni funkcjonariusze naszych służb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów