📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kłócą się która pierwsza będzie opierdalać czornego qutasa
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Kłócą się która pierwsza będzie opierdalać czornego qutasa
Albo dowiedziały się ze opierdalaly jednego kutasa zeszłej nocy
4 amerykańskie tępe dzidy na jednym obiekcie pływającym. Tak to musiało się skończyć.
Gdzie są wodospady, gdy są tak potrzebne
Nie ma to jak zajebać filmik z jakiegoś instagrama czy innego tic toka i wpierdolić na to swoje logo.
Jurand350 napisał/a:
Nie ma to jak zajebać filmik z jakiegoś instagrama czy innego tic toka i wpierdolić na to swoje logo.
cieszę sie że to aż tak zabolało
Narazić wszystkich z powodu jakiegoś kutasa? Czekałam aż któraś wiosłem oberwie, ale chyba tego nie pokazali.
Zmywary pojebało..
Jak tam same baby widzę. To,tak jakby jakiś transatlantyk powierzyć babom to katastrofa murowana.
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów