📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A bociany nadal na zimę do Afryki
Albo jest tu coraz więcej ciepłych...
BongMan nawet pod kryptonimem nie jesteś zabawny... to jak: czemu tło Sadistica jest czarne? bo kradnie najwięcej transferu - śmieszne jak pracowity cygan przez "c" bo mniejszego nie ma a cejrowski boso to tylko kręci ujęcia bo zdrowy mądry człowiek nie postawi bosej nogi w fekalioskórymstanie - gdzieś w fekaliofryce
No właśnie i dlatego zaczęliśmy przepalać piece krematoryjne w Oświęcimiu, Majdanku itd. w efekcie czego CO2 podskoczyło i stąd ocieplenie jestem ekspertem
a tak na poważnie ja mam taka teorię:
Istnieją pory roku, więc może istnieje też takie zjawisko jak przesuniecie klimatu, dlatego u nas jest cieplej a w Ameryce północnej zimniej. (rekordowe opady?, rekordowe temperatury? coś świta)
Na pewno jest to bardziej racjonalne, niż "efekt cieplarniany" wywołany nadmiernym wytwarzaniem ciepła.
I mogli by ostrzegać ludzi, zwłaszcza rolników, że temperatura się zmieni na dłuższy okres, i lepiej będzie zacząć uprawiać banany aniżeli gruszki zamiast straszyć zalaniem przez wodę ze stopniałych lodowców.
Istnieją pory roku, więc może istnieje też takie zjawisko jak przesuniecie klimatu, dlatego u nas jest cieplej a w Ameryce północnej zimniej. (rekordowe opady?, rekordowe temperatury? coś świta)
Na pewno jest to bardziej racjonalne, niż "efekt cieplarniany" wywołany nadmiernym wytwarzaniem ciepła.
I mogli by ostrzegać ludzi, zwłaszcza rolników, że temperatura się zmieni na dłuższy okres, i lepiej będzie zacząć uprawiać banany aniżeli gruszki zamiast straszyć zalaniem przez wodę ze stopniałych lodowców.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów