Kiedy zamawiasz używany sprzęt przez allegro czy olx pamiętaj by sprawdzić komentarze przed zakupem. Akurat nie w Polsce, ale mamy tutaj efekt w jakich warunkach sprzęt przebywał. Fe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
chłop chyba nie obczaił że jeśli są to pluskwy to ma przejebane jak w ruskim czołgu - jak to gówno zostawi w chacie to będzie musiał spalić wszystkie ubrania i wypierdolić parę kafli na dezynfekcję całej chaty przez tydzień... pluskwy to nasienie szatana. W pół sekundy powinien do wypiedolić poza chatę i spalić
To chyba wszy. Za coś takiego powinna być kara jak za zarażanie covidem.
marcin1333 napisał/a:
chłop chyba nie obczaił że jeśli są to pluskwy to ma przejebane jak w ruskim czołgu - jak to gówno zostawi w chacie to będzie musiał spalić wszystkie ubrania i wypierdolić parę kafli na dezynfekcję całej chaty przez tydzień... pluskwy to nasienie szatana. W pół sekundy powinien do wypiedolić poza chatę i spalić
Dlatego ja wlasnie wszystko rozpakowywuje w swoim ganku. Zawsze balem sie takiego scenariusza z pluskwami albo innym syfem. Lepiej dmuchać na zimno bo nie wiadomo co kto w domu hoduje.
encoder178 napisał/a:
Dlatego ja wlasnie wszystko rozpakowywuje w swoim ganku. Zawsze balem sie takiego scenariusza z pluskwami albo innym syfem. Lepiej dmuchać na zimno bo nie wiadomo co kto w domu hoduje.
Ja w piwnicy jak od kogoś coś kupuję
a ja nie kupuje uzywnaych bo chuj wie co kto z tym robil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów