Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chyba mało kto z tutejszych było na fajnym weselu.
Pewnie mało kto ukończył podstawówkę. Gimnazjum nawet nie wspomnę.
Jesteście sztywni jak moja teściowa od ponad 20 lat!
Pewnie mało kto ukończył podstawówkę. Gimnazjum nawet nie wspomnę.
Jesteście sztywni jak moja teściowa od ponad 20 lat!
Gdyby nie Twój nick, to postawiłbym Ci nawet piwo.
A swoją drogą, zabawa z megajajem, popieram takie epizody. Żal tych, którzy nie wiedzą, co dzieje się na weselach
Miastowy się znalazł
O kurwa, zjazd sztywniaków z "wysublimowanym poczuciem humoru" na Sadolu? Nie widzę nic złego w zorganizowaniu takiej zabawy w swojej ekipie, bardziej pojebane rzeczy się robiło.
Chyba mało kto z tutejszych było na fajnym weselu.
Jebani obrońcy moralności, ruszcie dupy z przed komputerów a nie krytykujecie fajne zabawy(wy co najwyżej możecie kutasem o swoje rece postukać)
Ten weselny zwyczaj niczym się nie różni o tego:
sadistic.pl/zezwierzecenie-vt91557.htm
sadistic.pl/mlody-juz-wytresowany-vt70953.htm599456
sadistic.pl/taniec-fajnej-laski-vt49818.htm
Jeżeli dla rozrywki i zabawy robi tak murzyn to nazywany jest
małpą
zwierzęciem
bydło
a jego zachowanie:małpi gaj
Tańce godowe człekokształtnych
.zezwierzęceniem
Jak biały pijany człowiek na weselu zachowuje się w identyczny sposób to wtedy jest to "dla zabawy" i nie ma nic w tym dziwnego.
Mam czekać aż do świąt?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów