📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
"Czterej Pancerni i Pies" ??
Ale jajcarz z ciebie
Rzucić okiem nabiera nowego znaczenia...
Moda na sukces ale nie pamiętam który odcinek więc musisz obejrzeć wszystkie.
@up
To ten odcinek pomiędzy upadkiem z wieży Eiffla a tym, w którym Ridżu wpada do wielkiego kotła.
Chyba to był 1367^3, +-600.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
To ten odcinek pomiędzy upadkiem z wieży Eiffla a tym, w którym Ridżu wpada do wielkiego kotła.
Chyba to był 1367^3, +-600.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
daj popatrzeć
"Stary, rzuć okiem na to".
Heh, może to będzie dla was szok, ale muszę to powiedzieć. Fake.
Jestem ekspertem, a nie expertem, dlatego nie mam pojęcia.
Jakiś expert wie z jakiego filmu pochodzi gif ?
Z chujowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów