📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jaki to film ?
Martwe zło - oryginalne, nie ten gówniany remake
Tylko nie pamiętam czy 1 czy 2 bo to praktycznie to samo (ma taką samą fabułę, tylko zakończenie inne, dwójka ma parę dodanych scen i jest lepsza,ale nie ma w niej piosenki. Piosenki która w oryginale również jest o niebo lepiej wykonana niż remake )
Tylko nie pamiętam czy 1 czy 2 bo to praktycznie to samo (ma taką samą fabułę, tylko zakończenie inne, dwójka ma parę dodanych scen i jest lepsza,ale nie ma w niej piosenki. Piosenki która w oryginale również jest o niebo lepiej wykonana niż remake )
@up nie rób scen, remake był równie dobry. Nawet twórcy oryginału go chwalą i maczali w nim łapy (czyt. pieniądze). Bardzo fajny, krwawośmieszny prawie straszny film na wieczór z piwkiem. Tak jak i oryginał.
Poza tym Armii Ciemności i tak nie przebiją
Poza tym Armii Ciemności i tak nie przebiją
@up jemu chyba chodzilo o ten chujowy remake ktory wyszedl rok czy dwa temu
martwe zło kiedyś horror dziś komedia ;-D w chuj kultowy film
armia ciemności też wyjebany w kosmos
armia ciemności też wyjebany w kosmos
mare30ks napisał/a:
@up jemu chyba chodzilo o ten chujowy remake ktory wyszedl rok czy dwa temu
O kurwa w takim razie coś mnie ominęło. Dzięki za info
A jeśli chodziło o Evil Dead z 2013 z Jane Levy to niech ciśnie, bo się nie zna
KrisCFC napisał/a:
Puścił oczko? Raczej rzucił na nią okiem..
raczej oczywiste że ssie mu gałę
W końcu jakiś porządny materiał,a nie gif z szczerzącą się żyrafą kurwa.
nie jestem do końca pewny czy to z 1 czy z 2 (ale chyba 2) w każdym razie polecam obie części
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów