W obwodzie rostowskim 13-letnia dziewczynka została potrącona przez pociąg podczas nagrywania wideo.
Dziewczyna zmarła w szpitalu w wyniku odniesionych obrażeń.
sothis
Szkoda dzieciaka, biała była.
A tym mądrym co nienawidzą ideologicznie każdego szarego obywatela rosji za wroga - przypominam, że biała rasa jest zagrożona.
I ruscy to w dużym stopniu biali tak samo jak ukry. I o ile osłabiona Rosja jest mi na rękę, ukrów nie lubię, to jednak są mi bliżsi jedni i drudzy niż Mbebe i Shaquil, panowie inżynierowie z Francji czy innych Niemiec.
A tym mądrym co nienawidzą ideologicznie każdego szarego obywatela rosji za wroga - przypominam, że biała rasa jest zagrożona.
I ruscy to w dużym stopniu biali tak samo jak ukry. I o ile osłabiona Rosja jest mi na rękę, ukrów nie lubię, to jednak są mi bliżsi jedni i drudzy niż Mbebe i Shaquil, panowie inżynierowie z Francji czy innych Niemiec.
przypominam, że biała rasa jest zagrożona
A ile dzieciaków posiadasz? Pomagasz białym czy też się przyczyniasz do wymierania?
Ruscy w dużym stopniu to Azjaci. Żółte, nie białe.
Jesli Twoi dziadkowie przezyli wojne i masz szczescie z nimi jeszcze porozmawiac, zapytaj ich o ruskich i wgle jak to bylo...
Ja swoich wysluchalem... ruskie skurwysynstwo gorsze jak ss-many byli... kazdy kurwa jeden prawie !
Może się narażę, ale każdy człowiek powinien traktować drugiego człowieka z szacunkiem. Bez względu na rasę, kolor, czy wyznanie. Oczywiście wszystko z wzajemnością. A co do imion, czy inżynierów, to nie zapominaj że ktoś kręci kebaba w mieście . A już tak na serio to jeżeli nie łamią prawa, to mogą być nawet niebiescy w żółte kropki. Wole kulturalnego ciapaka, szanującego prawo, niż białego sebka wyklętego chodzącego z maczetą
Zgadzam się z częścią o dowolnym kolorze o ile stosuje się taki do prawa panującego w danym kraju i jest porządnym człowiekiem.
Problem w tym, że czarnuchy są średnio skore do prezentowania powyższej postawy. Muzułmańscy ekstremiści jak sądzę również.
I mówię z perspektywy osoby, która koniecznie chciała nie być rasistą.
Faktycznie proporcjonalnie jest więcej przestępców wśród czarnych, ale nie oznacza to że powinno się generalizować i wyciągać wnioski odwrotne. Jeżeli np istnieje to sławne 13/50 to się tytczy przestępstw, a nie całej czarnej populacji itd. Co do muzułmanów podobnie. Też są sławni ISISz wiadomo ekstremum i absolutne pokurwienie, ale np już taka młoda część iranu mocno próbuje się od ajatollahów oddzielić, co można obserwować teraz w tv. To jest w końccu miliard coś, prawie dwa miliardy ludzi, jak by na to niepatrzeć. Na pewno istnieje tam jeszcze jakieś spektrum, ale wszystko raczej idzie w lepszą, z naszego punktu widzenia, stronę. I mówię to jako ateista, dla którego już sama koncepcja boga jest oderwana od rzeczywistości. Poprostu nie lubię generalizacji.