📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:04

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Ale o co chodzi przy drugim ćwiczeniu ? czemu ręce nie są ważne ? zostawiłeś nas z tyloma pytaniami

Co to ma k🤬a być? Gdzie jest reszta materiału? Trzeba to wysłać tym gluten-z🤬bom to może przestaną wk🤬iać kucharzy swoim niedoj🤬iem.
Qrwa - gdzie jest reszta ? Jestem w trakcie, skonczylem plum 10 razy bez pospiechu, juz mi sie klapki lepiej pootwieraly, rekami sie nie przejmuje (bo nie sa wazne).
Co qrwa dalej ?!?!?!
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Co qrwa dalej ?!?!?!
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
@up'y
Dalej poszedł na marsz kodu.
Uwielbiam debili z zerową wiedzą wciskających innym swoje mądrości wyssane z p🤬dy.
Może to i lepiej bo jak znajdzie się jeszcze większy kretyn z jeszcze mniejszą wiedzą i posłucha się takiego to może jakieś ciekawe filmiki na hardzie się pojawią.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Dalej poszedł na marsz kodu.
Uwielbiam debili z zerową wiedzą wciskających innym swoje mądrości wyssane z p🤬dy.
Może to i lepiej bo jak znajdzie się jeszcze większy kretyn z jeszcze mniejszą wiedzą i posłucha się takiego to może jakieś ciekawe filmiki na hardzie się pojawią.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

dr_dex napisał/a:
Qrwa - gdzie jest reszta ? Jestem w trakcie, skonczylem plum 10 razy bez pospiechu, juz mi sie klapki lepiej pootwieraly, rekami sie nie przejmuje (bo nie sa wazne).
Co qrwa dalej ?!?!?!
Oczyściłem jelito, okrężnice i nasieniowody ale rodzina patrzała na mnie jak...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie