Przed MŚ w Rosji przeprowadzają oczyszczanie ulic z bezdomnych psów. Najpopularniejszą metodą jest zatrute jedzenie. W samej tylko Moskwie żyje około 50 tys. bezpańskich psów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bardzo dobrze.
Bezpieczniejsze i czystsze ulice.
Cara_Al_Sol napisał/a:
Bardzo dobrze.
Może i tak, ale są bardziej humanitarne metody
Ludzie są pojebani. Nikt się nie interesuje tymi psami a nagle teraz jest oburzenie bo redukują hordy.
Bo wygłodniałe zaniedbane psy to nie jest okrucieństwo...
Bo wygłodniałe zaniedbane psy to nie jest okrucieństwo...
Otwarte klatki? To jakaś organizacja walcząca o równouprawnienie rasowe?
jezu ale sranie w banie, a ile jest bezpańskich psów w twoim mieście? 5? 20?
w moskwie faktycznie jest w chuj psów, 50 koła! tam psy metrem do pracy kurwa jeżdzą.
A teraz wyobraźcie sobie scenariusz wiecie chuj z psami dalej się panoszą, nagle jakiś pijak z niemiec został pogryziony bo drażnił psa spokojnie jadącego do pracy metrem... Kurwa i te chuje co skleiły z ramdomowych zdychających psów apokaliptyczny problem będą nakręcać historie o groźnych psach zagryzających ludzi na śmierć o krwiożerczych szczekających skurwysynach i to oni pierwsi będą oskarżać moskwe że nic wcześniej z psami nie zrobila. amen
w moskwie faktycznie jest w chuj psów, 50 koła! tam psy metrem do pracy kurwa jeżdzą.
A teraz wyobraźcie sobie scenariusz wiecie chuj z psami dalej się panoszą, nagle jakiś pijak z niemiec został pogryziony bo drażnił psa spokojnie jadącego do pracy metrem... Kurwa i te chuje co skleiły z ramdomowych zdychających psów apokaliptyczny problem będą nakręcać historie o groźnych psach zagryzających ludzi na śmierć o krwiożerczych szczekających skurwysynach i to oni pierwsi będą oskarżać moskwe że nic wcześniej z psami nie zrobila. amen
Ja bym również dystrybuował tam zatrute jedzenie w supermarketach. Bułki, sery, warzywa, takie rzeczy.
upy wiem ze to sadistic i kazdy gimbus chce zgrywac clinta eastwooda, ale tylko scierwo ludzkie moze truc zwierzeta. Jesli jest z nimi problem to niech to zrobia po ludzku. Sa normalne metody eksterminacji.
truć to trzeba ludzi, którzy kupują psa a później wyrzucają go na ulicę.
"Ten pies właśnie znalazł swój pierwszy posiłek tego dnia"....
Skąd oni mają tę wiedzę..?
Powiedział im...??
Skąd oni mają tę wiedzę..?
Powiedział im...??
Putin sie napewno przejmie petycja tak jak i fifa. A kredki sa antyterorystyczne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów