18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 47 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Przed MŚ w Rosji przeprowadzają oczyszczanie ulic z bezdomnych psów. Najpopularniejszą metodą jest zatrute jedzenie. W samej tylko Moskwie żyje około 50 tys. bezpańskich psów

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Cara_Al_Sol 2018-05-24, 8:14 39
Bardzo dobrze.
Bezpieczniejsze i czystsze ulice.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
Zgłoś
Pantilion 2018-05-24, 8:20 30
Cara_Al_Sol napisał/a:

Bardzo dobrze.
Bezpieczniejsze i czystsze ulice.

Może i tak, ale są bardziej humanitarne metody

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
ziomandrzej 2018-05-24, 8:27 76
@up

Owszem, odstrzelić wszystkich którzy chcą mieć pieska.
Zgłoś
Wiewór 2018-05-24, 8:34 60
Ludzie są pojebani. Nikt się nie interesuje tymi psami a nagle teraz jest oburzenie bo redukują hordy.
Bo wygłodniałe zaniedbane psy to nie jest okrucieństwo...

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
-................- 2018-05-24, 8:42 1
Otwarte klatki? To jakaś organizacja walcząca o równouprawnienie rasowe?
Zgłoś
~tip.top 2018-05-24, 8:57 44

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
longlong7 2018-05-24, 9:02 37
jezu ale sranie w banie, a ile jest bezpańskich psów w twoim mieście? 5? 20?
w moskwie faktycznie jest w chuj psów, 50 koła! tam psy metrem do pracy kurwa jeżdzą.
A teraz wyobraźcie sobie scenariusz wiecie chuj z psami dalej się panoszą, nagle jakiś pijak z niemiec został pogryziony bo drażnił psa spokojnie jadącego do pracy metrem... Kurwa i te chuje co skleiły z ramdomowych zdychających psów apokaliptyczny problem będą nakręcać historie o groźnych psach zagryzających ludzi na śmierć o krwiożerczych szczekających skurwysynach i to oni pierwsi będą oskarżać moskwe że nic wcześniej z psami nie zrobila. amen
Zgłoś
naczelny1 2018-05-24, 9:52 2
Ja bym również dystrybuował tam zatrute jedzenie w supermarketach. Bułki, sery, warzywa, takie rzeczy.
Zgłoś
nwonigers 2018-05-24, 11:32 5
upy wiem ze to sadistic i kazdy gimbus chce zgrywac clinta eastwooda, ale tylko scierwo ludzkie moze truc zwierzeta. Jesli jest z nimi problem to niech to zrobia po ludzku. Sa normalne metody eksterminacji.
Zgłoś
SirMajkel 2018-05-24, 12:49 8
truć to trzeba ludzi, którzy kupują psa a później wyrzucają go na ulicę.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
~tip.top 2018-05-24, 13:24 24
nwonigers napisał/a:

Sa normalne metody eksterminacji.

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
D3Ton 2018-05-24, 13:37 20
"Ten pies właśnie znalazł swój pierwszy posiłek tego dnia"....
Skąd oni mają tę wiedzę..?
Powiedział im...??

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
sorra18 2018-05-24, 16:44 3
Putin sie napewno przejmie petycja tak jak i fifa. A kredki sa antyterorystyczne.
Zgłoś
Polnischefuhrer 2018-05-24, 18:49 2
tip.top napisał/a:

Obrazek

w czymś pomóc?

Są lepsze sposoby, w końcu Rosja graniczy z Chinami
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów