📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
jestem ekspertem: nauka i technologia indyjska zaszły w stosunku do reszty świata tak daleko że to na co patrzymy wydaje się nam magią i czarami...
a w polsce żeby się odkazić trzeba w wiśle popływać
Ludzi powinni umyć a nie ulice
Ciekawe czy ulice do srania też umyli.
Nie ma żadnego pierdolonego wirusa i zadnej epidemii ! Kurwa mać żeby tak ogłupić miliony ludzi
Marnują wodę nic więcej. Beka w chuj że wodę rozlewają po ulicach a do większości domów nie ma bierzacej wody. To jest dopiero ciemnogród
Noś maskę bo jak oddychasz to rozpylasz a ja w tym czasie jebnę pompą w te wirusy wraz z balteriami e-coli
ANALizator napisał/a:
Nie ma żadnego pierdolonego wirusa i zadnej epidemii ! Kurwa mać żeby tak ogłupić miliony ludzi
A weź im to powiedz to Cię wyśmieją i polecą po maseczki i rękawiczki
ANALizator napisał/a:
ANALizator napisał/a:
mówisz i wmawiasz tym którzy analizują ciebie, pewnie uwierzyli
kurwa, jakby loaloa pisał odbytem
A w Polsce uklęknijmy przed telewizorem, to nas ochroni. Bo nie ma chemii, sprzętu ani nawet takiej patelni jak w Indiach do odpędzania złych duchów.
Przodują to polacy ,klechy po ulicach chodzą i gadają że podczas mszy sie nie mozna zarazić bo bóg zadnych wirusów nie rozprzestrzenia.Kurwa mamy 21 wiek!!!
Przodują to polacy ,klechy po ulicach chodzą i gadają że podczas mszy sie nie mozna zarazić bo bóg zadnych wirusów nie rozprzestrzenia.Kurwa mamy 21 wiek!!!
crowdmedia.pl/media-rydzyka-kompletnie-zidiocialy-bog-zadnych-wirusow-...
crowdmedia.pl/media-rydzyka-kompletnie-zidiocialy-bog-zadnych-wirusow-...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów