pościg i próba opanowania pędzącego powozu świecącego sie jak psu jajca przez indyjskie motocipy,.. bollywood na pełnej kurwie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pościg i próba opanowania pędzącego powozu świecącego sie jak psu jajca przez indyjskie motocipy,.. bollywood na pełnej kurwie
Oni tam jakis film kreca czy u nich cos takiego sie naprawde dzieje?
stricker10 napisał/a:
Oni tam jakis film kreca czy u nich cos takiego sie naprawde dzieje?
W Indiach życie pisze tam tak absurdalne, głupie ale gotowe scenariusze które indyjscy scenarzyści przerabiają na równie absurdalnie i głupie filmy (szczególnie akcji) które dla indyjskiego widza przygłupa są jak najbardziej realne i prawdziwe skoro takie pojebane akcje odpierdalają się tam codziennie...
Konia z ABS jeszcze nie widziałem. Dzięki Indie...
Myślałem na poczàtku, że się pali
Ładny happyend
Ręczny zaciągnął że aż iskry poleciały.
To zobacz se jakieś sensacyjne filmy z Bolywood
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów