📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Uczeń z nożem
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fart życia jak nic.
Pro tip: jeśli widzisz potencjalnego uzbrojonego napastnika połóż się na ziemi w pomieszczeniu - pułapce z tylko jednym wejściem i udawaj, że cię nie ma. Nie próbuj uciekać, nie próbuj atakować strzelca. Leż na ziemi, twoja aura nieśmiertelności cię ocali.
Ja bym jeszcze na koniec jebnol granat dla pewnosci.
Nie znamy intencji strzelca, bo może chciał zabić tylko tego co zabił.
Jeśli wszystkich - był beznadziejny
Jeśli wszystkich - był beznadziejny
ciekaw jestem co Wy byście w takiej sytuacji zrobili
korowiow777 napisał/a:
ja na ten przykład bym się zesrał, a co?
korowiow777 napisał/a:
Jednak starałbym się załatwić wszystkich i nie zostawiał świadków...
z opisu pod oryginalem wynika ze dwie osoby nie zyja, dwoch 24latkow, ktorzy byli bardzo bliskimi kolegami. Dziadek w rogu jest zupelnie przypadkowy. Gosciu bez nakrycia glowy to pewnie jakis znajomy, który ze sprawa nie mial wiele wspolnego. Nie mial farta tylko pecha ze znalazl sie w nieodpowiednim miejscu. Wsumie wystrzelono 32 pocisków. Interesujace jest to, ze kolega w czarnym kapturze chcial sie zaslaniac kurtka swojego kolegi i wyglada na to ze jeden z pociskow trafil go w glowe, gdyby polozyl sie w odwrotnej pozycji - nogami do drzwi - zapewne korpus i nogi kolegi zasloily by glowe i wazniejsze narzady. Ziomek spanikowal i dlatego umarl, pomysl z zaslanianiem dobry tylko zle wykonany. Swoja droga zajebisty przyklad "przyjazni, milosci" jak przychodzi co do czego to wolisz oddac zycie kolegi niz swoje.
Same dindusy czyli za darmo nie dostali, każdy na pewno miał coś za uszami. Normalna ubojnia.
Podrzuci ktoś link do źródła/oryginału? Nie mogę znaleźć żadnego artykułu na ten temat. Z góry dzięki!
Ten bez nakrycia głowy jest dobry... stary, masz coś na fejsie, albo mi łeb rozjebał, czekaj, sprawdzę... łeb cały... dawaj telefon... faktycznie wiadomość dostałeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów