Wypowiedź Jana Pietrzaka na temat cenzury, którą chce wprowadzić rząd który ma tak wiele wyborców między innymi internautów...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Wypowiedź Jana Pietrzaka na temat cenzury, którą chce wprowadzić rząd który ma tak wiele wyborców między innymi internautów...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
niech mnie nie chgroni ten zasrany rząd , wole żeby mi nie przeszkadzali ,złodzieje
Panu Jankowi trochę odjebało na stare lata.
Następna ofiara teorii spiskowych PIS
Nie lubię bełkotu takich ludzi...nie daje piwa bo nie wytrzymałem nawet minuty słuchania jego głosu...
vass napisał/a:
Czy dla ciebie ludzie dzielą się tylko na tych z PO i PiS???
Stary, połowa społeczeństwa to ludzie którzy mają daleko w dupie rząd i nie chodzą na wybory. Gdyby Pan Janek był zwolennikiem PiS to najeżdżał by na PO.
Dobrym przykładem człowieka popierającego rząd jesteś ty, bo najeżdżasz na PiS. Czyli jesteś zwolennikiem PO.
@vass
oj tam pierdolisz, ma rację facet.
oj tam pierdolisz, ma rację facet.
vass napisał/a:
pełowiec detected
maciek98 napisał/a:
Czy dla ciebie ludzie dzielą się tylko na tych z PO i PiS???
Stary, połowa społeczeństwa to ludzie którzy mają daleko w dupie rząd i nie chodzą na wybory. Gdyby Pan Janek był zwolennikiem PiS to najeżdżał by na PO.
Dobrym przykładem człowieka popierającego rząd jesteś ty, bo najeżdżasz na PiS. Czyli jesteś zwolennikiem PO.
A teraz jeszcze przeczytaj jeszcze pierwsze i ostatnie zdanie swojej wypowiedzi.
Świetny filmik, zgadzam się z Panem Pietrzakiem w 100%, od internetu WON!
Tak głosowałem na PO, ale nie dla tego, że ich kocham, tylko dla tego żeby przypadkiem oszołomiony Jaruś nie wygrał. A w tych wyborach, to była jedyna opcja żeby nie wygrał.
mackie napisał/a:
Już tak dobitnie to napisał, że myślałem, że każdy tępak będzie w stanie to zrozumieć, a jednak, jakiś się znalazł...
A teraz jeszcze przeczytaj jeszcze pierwsze i ostatnie zdanie swojej wypowiedzi.
vass napisał/a:
Tak głosowałem na PO, ale nie dla tego, że ich kocham, tylko dla tego żeby przypadkiem oszołomiony Jaruś nie wygrał. A w tych wyborach, to była jedyna opcja żeby nie wygrał.
Czyli należysz do tych "zastraszonych PiS'em". Czyli z PO
A ja jestem za tym całym SOPA PIPA CIPA... w końcu bym zabrał się do pracy nauki etc.
Gdyby w necie było tylko to co do pracy potrzebne i nic więcej to strach pomyśleć... Inteligencja ludzkości podskoczyła by o dobre 30-60%.
Gdyby w necie było tylko to co do pracy potrzebne i nic więcej to strach pomyśleć... Inteligencja ludzkości podskoczyła by o dobre 30-60%.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów