📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halman napisał/a:
uśmiech na twarzy Halmana nagrodą za trud w wrzucaniu motopipek..
Tłuk wrzucający opisy i posty bez składni i z celowymi błędami już był spamerze, możesz wracać do piwnicy.
Motopizda i zjeb przepierdalający się przez 2 pasy żeby skręcić w ostatniej chwili, no piwko leci jak chuj.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Tłuk wrzucający opisy i posty bez składni i z celowymi błędami już był spamerze, możesz wracać do piwnicy.
.
ty tak serio walczysz ze mną AntyHalmanie, gimnazjalny wojowniku? bo jeśli nie wiesz to ja tak tylko dla relaksu cisnę z ciebie bekę...
Nyrewesa napisał/a:
Trafił swój na swego.
Przy czym motopizda. zagrażał głównie sobie, zjeb z dostawczaka zagraża wszystkim.
Halman napisał/a:
uśmiech na twarzy Halmana nagrodą za trud we wrzucaniu motopipek..
Mówienie o sobie w trzeciej osobie (on, ona) zamiast w pierwszej (ja) jest zjawiskiem rozwojowym u dzieci w drugim roku życia. Pod koniec trzeciego roku życia dzieci wychowywane w korzystnych warunkach mają już opanowane podstawy systemu językowego – tak od strony leksykalnej, jak i gramatycznej.
Rutik napisał/a:
Mówienie o sobie w trzeciej osobie (on, ona) zamiast w pierwszej (ja) jest zjawiskiem rozwojowym u dzieci w drugim roku życia. Pod koniec trzeciego roku życia dzieci wychowywane w korzystnych warunkach mają już opanowane podstawy systemu językowego – tak od strony leksykalnej, jak i gramatycznej.
Wiesz może on się rozwijał do 2-3 roku życia a potem już tylko rósł?
Anosa20 napisał/a:
Wiesz może on się rozwijał do 2-3 roku życia a potem już tylko rósł?
Dokładnie takie odnoszę wrażenie za każdym razem
gdy coś komentuje.
za Freddiego leci duże PIWO
Motopizda faktycznie winna lecz gdyby nie autopizda z dostawczaka to wypadku by nie było.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów