No więc drodzy panowie i panie, posłowie Palikota wykazali się kolejnym genialnym przejawem braku mózgu. Otóż nie powinno się mówić o Jezusie w szkołach i o tym jak rozmnożył chleb i ryby bo to przykład nieopodatkowanego przychodu. Zamiana wody w wino to nieuprawniona produkcja dużej ilości alkoholu nie na swój użytek. W oczywisty sposób według posłów Jezus wyraźnie złamał ustawę o wychowaniu w trzeźwości. <sarkazm on> W pełni się z posłami zgadzam, w końcu to był syn Boży więc powinien wiedzieć że grupka zjebanych skurwysynów z nad Wisły wymyśli taką wydmuszkę, ustawę o wychowaniu w trzeźwości <sarkazm off>.
Jestem niewierzący, często żartuję z fanatyków religijnych wszystkich religii no ale to już jest kurwa gruba przesada. Jak by mi powiedzieli to w twarz to bym ich zatłukł z rozpaczy tym co miałbym pod ręką, bo takiego debila to nie wyprowadzisz już na ludzi.
Źródło:
wprost.pl/ar/396155/Poslowie-cuda-Jezusa-Promocja-nielegalnego-wytwarz...
Jestem niewierzący, często żartuję z fanatyków religijnych wszystkich religii no ale to już jest kurwa gruba przesada. Jak by mi powiedzieli to w twarz to bym ich zatłukł z rozpaczy tym co miałbym pod ręką, bo takiego debila to nie wyprowadzisz już na ludzi.
Źródło:
wprost.pl/ar/396155/Poslowie-cuda-Jezusa-Promocja-nielegalnego-wytwarz...