📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie wiedziałem, że kiedykolwiek stwierdzę coś takiego, ale muszę: Oni są jeszcze gorsi niż Polska policja!
Na samym początku patrząc po mundurach , myślałam że to nasz Polska policja.
chili-chili napisał/a:
Na samym początku patrząc po mundurach , myślałam że to nasz Polska policja.
Oj, bliziutko. Podobna skuteczność w walce z przestępczością
Dobra cwaniaki strzelał ktoś kiedyś do ruszającego się celu wielkości głowy? To trzeba umieć. Policjanci nie umieli i skończyło się tak jak skończyło
Ej, serio. Co za problem z parenastu kroków strzelić komuś w łeb?
Byłem zrobić testy. No z wiatrówki kurwa żaden. Dziękuję za uwagę, żegnam.
Byłem zrobić testy. No z wiatrówki kurwa żaden. Dziękuję za uwagę, żegnam.
jak ochrona na orkiestrze, czyli
chujnia
chujnia
Byłem na strzelnicy, więc jestem ekspertem, trafienie w głowę z takiej odległości to żaden problem.
Nikt nie chciał brać na siebie ewentualnego nie celnego strzału. "Nożownik zabił zakładniczkę", brzmi lepiej niż "Policjant zabił zakładniczkę, podczas próby odbicia".
Internetowi napinacze. Filmów się żeście naoglądali i myślicie że wiecie jak łatwo odjebać napastnika strzałem w czoło. Lata ćwiczeń na strzelnicy, lata pracy z bronią a i tak bym na ich miejscu nie strzelał. Przesunięcie broni o 1 mm powoduje że zamiast trafić w gościa trafiacie w zakładnika.
W takiej sytuacji u nas policjanci i tak by poszli siedzieć bo zanim przystąpili do środków przymusu bezpośredniego w postaci pochwycenia chwytem obezwładniającym to nie wylegitymowali się i nie oddali w powietrze na wiwat po magazynku ostrzegawczym...
-Ernest Hemingway
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów