📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Użył paralizatora? Dziwne, przecież i tak dostanie karę śmierci.
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
No zajebiście ogarnięta akcja. Strzał w łeb prawie z przyłożenia pionowo w dół żeby zminimalizować ryzyko postrzału zakładnika.
Ciekawe czy pocisk wyleciał typowi dupą
Ciekawe czy pocisk wyleciał typowi dupą
Komandos pewnie tak oddał strzał, żeby z gościa można było pobrać organy
szacuneczek - skutecznie i z polotem
trochę śmiać mi się chce gdy ktoś ironizuje ,, a bo to Chińskie,,
ale musicie wiedzieć że oni wyprodukują WSZYSTKO , ale w cenie jaką chcesz zapłacić
chcesz tanie i gówno- to dostaniesz, chcesz jakość- to zapłać i będziesz mieć
przecież nie jest tajemnicą że podzespoły na przykład do samochodów za miliony, produkują Chiny
pojebany naród małych fiutków i jeszcze mniejszych u władzy
dlatego Putin się ich boi
ale musicie wiedzieć że oni wyprodukują WSZYSTKO , ale w cenie jaką chcesz zapłacić
chcesz tanie i gówno- to dostaniesz, chcesz jakość- to zapłać i będziesz mieć
przecież nie jest tajemnicą że podzespoły na przykład do samochodów za miliony, produkują Chiny
pojebany naród małych fiutków i jeszcze mniejszych u władzy
dlatego Putin się ich boi
Argeusz napisał/a:
Użył paralizatora? Dziwne, przecież i tak dostanie karę śmierci.
To było na przystawkę. Danie główne będzie miało większe napięcie.
Myślałem, że w Chinach w takich sytuacjach strzela się z granatnika jakoś tak z grubsza w kierunku terrorysty i po zawodach.
Monsieur_Hrabal - to w Rosji. Tam podczas prób odbijania giną terroryści, ich rodziny, zakładnicy, komandosi i osoby postronne.
albazsanagycjib napisał/a:
Monsieur_Hrabal - to w Rosji. Tam podczas prób odbijania giną terroryści, ich rodziny, zakładnicy, komandosi i osoby postronne.
jeśli pijesz do ataku na Dubrovkę (sam opiewany tu Petelicki określił szturm jako skutecznie przeprowadzony) albo Biesłanę (gdzie syf zaczęli rodzice przetrzymywanych dzieci), to tam innej możliwości nie było. Wysokie straty wśród zakładników były wkalkulowane. Czeczeni nie zamierzali się poddać nawet pomimo spełnienia ich żądań i tak czy inaczej polałaby się krew niewinnych. Kwestią było jak wiele tej krwi można upuścić. Tego typu terroru Polska, Francja czy ogólnie Europa, nie zna. Ogólnie bardzo chciałbym zobaczyć jak w takiej sytuacji radzą sobie "zachodnie" służby specjalne.
Ogólnie powiem tak: z bydłem się nie dyskutuje i ich żądań się nie spełnia - Ruscy coś o tym wiedzą. Czy przynosi to u nich rezultat? Wg mnie tak. Patrząc na odsetek wyznawców miłośnika małoletnich dziewczynek: 12% muslemów w Rosji i 7% we Francji. Dodać do tego należy ciągłą aferę z Czeczenami i Inguszami ... gdyby zaczęli spełniać ich żądania, muslemy wlazłyby im na głowę. A jednak w tej chujowo zarządzanej Rosji, służby specjalne wciąż ich ogarniają.
nie żeby coś ale to scena do jakiegoś filmu dlatego też osoba nagrywająca zaśmiała się w momencie "zastrzelenia"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów