W Białogardzie doszło do brutalnego pobicia bezdomnego, które rzekomo wynikało z próby wymuszenia spłaty długu. Policja zatrzymała sprawcę, jest nim 16-letni Dariusz B., który był już niejednokrotnie karany. Całe zajście zostało nagrane przez jego 16-letniego kolegę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Przecież ten żul jakby najebany nie był to by rozpierdoloł tego leszcze przed mutacją...
W tej torebce ten mały kondon nosi na pewno gacie na zmiane jak sie obsra na dzielni zeby do mamusi nie musial do domciu wracac bo jeszcze zupke naleje i kaze zjesc
damian15snk napisał/a:
A ty wiesz o osrodkach resocjalizacyjnych tyle co z filmow widać. Huja sie dowie I wykdzie po 18tce jeszcze gorsza kurwa jak teraz
Chyba że wcześniej doświadczy kutasa w punkcie G prostaty
A mnie zawsze zastanawiało po co nagrywać takie rzeczy i w dodatku wrzucać to do internetu. To tak jak by samemu się podpierdolić ... Ale czego wymagać od debili
Ten małolat to gorszy odpad niz ten mebel. Do gazu kurwę co na słabszym zeruje
być ruskim to chuj w dupę niezależnie od tego czy bity czy bije
sutener żuli
ciotowata patologia za 500+ wyhodowana
Hege napisał/a:
Ah właśnie miałem napisać że pedałka musi obowiązkowo być na ramieniu. Pytasz po co, pewnie pizduś trzyma tam tam swoje tampony
hehe pierwsze co pomyślałem podobnie z tym ,że do głowy przyszedł mi słoik wazeliny ale po chwili stwierdziłem, że jest taki kozak to na pewno lubi na ostro i po wszystkim musi tampony stosować
Hege napisał/a:
Ah właśnie miałem napisać że pedałka musi obowiązkowo być na ramieniu. Pytasz po co, pewnie pizduś trzyma tam tam swoje tampony
To kołczan prawilności. Każdy Sebix musi taki mieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów