Bezdomny ubogacony przez cebulowego inżyniera a może kardiochirurga?
polska to takie Manaus Europy jak widać.
Potrzebne kolejne rozbiory tego syfu.
Ty się lepiej nie pokazuj na ulicach w Polsce jak masz takie głupoty gadać pajacu, tak Cię tylko grzecznie przestrzegam na przyszłość. Nie wiem dlaczego administracja tego serwisu jeszcze nie reaguje na twoje wypowiedzi.
Treaz powinien dostać wpierdol od większego od siebie
I zapewne dostanie, to tylko kwestia czasu kiedy go znajdą. Przy większych i silniejszych te szczury udają grzecznych i uległych bo boją się, że dostaną solidny wpierdol. Szczyt chamstwa... Do roboty ich zagonić, a nie sobie kurwa przechadzki robią i biją biednych, schorowanych ludzi, którzy i tak już dostali od życia po dupie - oby spotkało ich to samo, ciekawe jak oni się będą wtedy czuć.
Po jakiego huja temu pedałowi ta torebeczka ? Tinki Łinki w dupę jebany
bo w rurkach poza gumą do jebania pedałów nic więcej się nie zmieści
Podobny zjeb wrzucił mojej córce papierosa do kaptura w drodze do szkoły spaliła sie kurtka na całe szczęście nie włosy i ona sama nie chciała powiedzieć kto dowiedziałem się i sprawy przybrały okropny dla niego scenariusz nie bedę pisał co mu zrobiłem w każdym razie wyprowadzili się z mojej dzielnicy kazimmierz kraków
Jak prawda to gratuluje.
To kołczan prawilności. Każdy Sebix musi taki mieć.
Panie, mylisz Pan terminy:D kołczan prawilności to przysłowiowa nerka, tak jak w poniższym linku:
ideashirt.pl/blog/2019/04/02/kolczan-prawilnosci-5-sytuacji-ktorych-si...
jak patrzę na te torebeczki u tych chłopów to mi się rzygać chce !
to jest takie stare czy nagrywane choinką?
nie każdego stać na dobry tele więc wiesz ! zwłaszcza takich sebixów.
Jajeczka swoje nosi, bo trzeźwego by się bał zaatakować. Takie pedalstwo zawsze na ofiary wybiera słabszych. Dokładnie jak beżowe małpy czy smoluchy.
A ty wiesz o osrodkach resocjalizacyjnych tyle co z filmow widać. Huja sie dowie I wykdzie po 18tce jeszcze gorsza kurwa jak teraz
Zdziwiłbyś się.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów