Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.Różnica obyczajów. Lat temu iks pewien polski ambasador w Japonii został zaproszony na kolację do pewnej, japońskiej rodziny. Przed kolacją zaproponowano mu wspólna, rodzinna kąpiel w basenie. Wszyscy byli nadzy, nawet córka gospodarza domu, z którą ambasador prowadził jakąś tam dyskusję. Gdy zaproponował jej by dokończyli ją przy kolacji, usłyszał, że jej od rodziców, że "córka nie jest na nią zaproszona", ponieważ "nie znacie się zbyt dobrze".
fajne bajeczki sobie wymyślasz na poczekaniu
Wiadomo co się dalej stało, ręcznik osunął się na ziemie i okazało się że to nie Chinka, tylko Chińczyk.
I całą ekscytację szlag trafił. Teraz tylko nie wiem czy spierdoliłeś mi filmik, czy uratowałeś przed nieprzyjemną niespodzianką
yoyoyo - A ty co współczujesz jemu? Pierwolony cygan, najpierw dba o Ciebie... a potem nie wiesz co się stało z twoim domem.
co to kurwa znaczy "widziałem dość internetu żeby wiedzieć jak to się skończy". chyba "widziałem dość W INTERNECIE....". Jeden nieduoczony dzieciak walący konia przy każdym filmie coś pierdolnie i wszyscy go naśladują....kretynizm
Jeden debil, co nie umie poprawnie pisać po polsku i wszyscy go naśladują...