📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No cóż za głupotę się płaci, przynajmniej szczurki lub szopy czy inne chuje będą mieć jedzonko
nawet ładna bez głowy
Wiesz co muszę kończyć rozmowę zadzwonię później idę i mnie nie widzą wyobrażasz to sobie
I barszcz instant gotowy...
Żeby nie zauważyć jednego dużego pojazdu ciężarowego to rozumiem. Ale dwóch ?
Cerber1111 napisał/a:
Na tych zdjęciach wygląda na jeszcze ciepłą… Można keszcze co poruchać
Jeszcze*
Na widok jej zmiażdżonego łba napewno by ci nie stanął zresztą pewnie na widok żyjącej i nagiej też by ci nie stanął efekt zbyt częstego walenia konia ale nic się nie przejmuj też to mam jak i połowa psychopatów co tu przesiaduje
siewie napisał/a:
Na widok jej zmiażdżonego łba napewno by ci nie stanął zresztą pewnie na widok żyjącej i nagiej też by ci nie stanął efekt zbyt częstego walenia konia ale nic się nie przejmuj też to mam jak i połowa psychopatów co tu przesiaduje
Ja niestety też to mam
Psilocke napisał/a:
Mi staje ale już zapominam po co.
Też tak czasem mam, ale w tym wieku wystarczy sobie przypomnieć jak chujową robotę się ma, pierdolniętą rodzinkę, brak sensu życia, i od razu powraca do stanu pierwotnego
Dziewczyna wie jak się ustawić.
skoro dupa cała to można ruchać
Szkoda takiej fajnej dupy. Nie mogli rozjechać jakiejś starej kurwy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów