18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Nowy film który pojawił się na kanale Pana Emila. W roli operatora tym razem nie Emil. Niestety wideo wertykalne

Ciekawe stwierdzenie...
"Każdy kto siada za kierownice jest potencjalnym zabójcą"
to tak jakby powiedzieć każdy mężczyzna jest potencjalnym gwałcicielem, bo ma penisa...
Zgłoś
markop4321 2014-01-06, 12:56 19
No to sie kurwa zobaczył w internecie. Witamy na sadolu.
Zgłoś
Kaskaderdx10 2014-01-06, 12:57 16
kim jesteś?
jesteś mordercą!
kim jesteś?
jesteś mordercą!
Zgłoś
Autor 2014-01-06, 13:19 13
Nie lubię generalizować, ale patrząc na butę tych życiowych nieudaczników co pracują " za karę " i wysiadują jak kura jajo przez 8 godzin pierdząc w fotel: bez stresu; czy wystarczy im aby opłacić pod koniec miesiąca podatki, wypłacić ludziom pensję, przemyśleć strategię rozwoju firmy ( by nie utopić ), zwyczajnie robi mi się niedobrze. A te ofiary Pana Emila i jemu podobnych, nie mają nawet cywilnej odwagi na rozmowę z obywatelem. Kurwa kto ich płodzi?
GITD i SM to jest banda nierobów, a dla równowagi; nigdy złego słowa nie powiem na Drogówkę, szanuję ich pracę!
Zgłoś
Foodman 2014-01-06, 13:49
czyli ja siedząc przed kompem jestem potencjalnym hakerem?
Zgłoś
markop4321 2014-01-06, 14:00 37
Foodman napisał/a:

ty akurat siedząc przed kompem jesteś potencjalnym gimbusem.
Zgłoś
mare30ks 2014-01-06, 14:14 3
@Autor - sama idea ITD jest dobra, mowie o tej pierwotnej gdzie mieli sie zajmowac samochodami ciezarowymi, czasem pracy, bezpieczenstwem kierowcow etc. to nie wina inspekcji ze donek w 2011 dolozyl im fotoradary i kazal jebac ludzi jak popadnie

chociaz nie da sie ukryc ze ten inspektor za madry to nie jest stwierdzajac ze kazdy kierowca jest potencjalnym morderca

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
preakme 2014-01-06, 14:27 4
W sylwestra wszyscy byliśmy potencjalnymi Terrorystami!
Zgłoś
Mysz_Kamiki 2014-01-06, 14:37 6
Jeżeli chodzi o Emila to przynajmniej wie co do nich mówić. Gość na filmiku nie powinien się zajmować nagrywaniem skoro nic nie ma do powiedzenia. Nawet nie wie w jaki sposób sprawdzić rzetelność wykonywanej przez nich pracy. Dupę zawraca tylko, ot wielki wojownik o prawdę. A w stwierdzeniu
"każdy kto siada za kierownice jest potencjalnym zabójcą" nie widzę nic dziwnego...

Nie mam czasu
Zgłoś
Goger 2014-01-06, 14:44 3
@Mysz_Kamiki
To źle że nie widzisz nic dziwnego w tym stwierdzeniu, jeżeli mielibyśmy myśleć takimi kategoriami to, nic nie miało by sensu.
"Jesteś kobietą, nie wychodź z kuchni bo ktoś Cię zgwałci" to zdanie nadal nie jest dla Ciebie dziwne ?
Zgłoś
tabaraba 2014-01-06, 15:10 2
mając penisa i rękę jest się potencjalnym masturbatorem
Zgłoś
H................g 2014-01-06, 15:13 2
Cytat:

Jesteś potencjalnym mastrubatorem. Kurwa co ja pierdole, ty nim jesteś
Zgłoś
bardab20 2014-01-06, 15:22
Bad filming ,good filming, pamietaj
Zgłoś
Sylarr 2014-01-06, 15:28
Każdy kto ma kutasa jest potencjalnym gwałcicielem!

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
adamko 2014-01-06, 15:30 1
Każdy, kto ma dwie ręce, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto dzierży w rękach młotek, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto korzysta z internetu, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto ma butelkę wody, jest potencjalnym mordercą.
Każdy, kto ma nóż kuchenny, jest potencjalnym mordercą.
A wiecie kto jest najbardziej prawdopodobnym potencjalnym mordercą? Strażnik miejski/policjant bo posiada przy sobie broń czy też inne środku przymusu bezpośredniego, którymi można zabić bez problemów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów