📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widziałem ten trik, polega na nałożeniu na rękę substancji, a na nóż innej, które po połączeniu dają kolor krwi. Nie pamiętam nazw owych specyfików.
Sztuczna krew owszem ale dlaczego w 24s cały nóż wchodzi w rękę?
cały nóz wchodzi w reke ;]
porównaj długośc ostrza na poczatku i w 24s.
ostrze sie wysuwa a w częsci która była schowana w rękojesci jest półkoliste wycięcie( np w sam raz na ręke).
zauwaz ze nie cały nóż wchodzi w ręke(chociaz przy umiejetnym docisnieciu i zababraniu tego krwia efekt wychodzi bardzo realistyczny;] )
Amen.
ostrze sie wysuwa a w częsci która była schowana w rękojesci jest półkoliste wycięcie( np w sam raz na ręke).
zauwaz ze nie cały nóż wchodzi w ręke(chociaz przy umiejetnym docisnieciu i zababraniu tego krwia efekt wychodzi bardzo realistyczny;] )
Amen.
lukasvx napisał/a:
cały nóz wchodzi w reke ;]
Amen.
Widzę tu prawdziwego znawcę chlastania.
Tak powinno się robić z ateistami, którzy podnieśli rękę na Katolika.
A co powinno się robić z katolikami, którzy pierdolą takie głupoty?
@lukasvx - masz rację - ponadto wszystko robione szybko, nóż cały czas w ruchy - ciężko to zauważyć
ooooo tu 'Pan Fasola" nie spotkał się z zagorzałą religijną dyskusją i odpuścił sobie misję chrystianizacyjną. jaka szkoda ;]
co do tematu to nieszczególnie szokująca ta sztuczka
co do tematu to nieszczególnie szokująca ta sztuczka
MR Bean - wprawdzie ja katolik nie podzielam tego poglądu, ale dostałeś piwo za wywołanie u mnie ataku śmiechu.
W 24-25 sekundzie doskonale widać, że nóż jest dłuższy i tam gdzie niby siedzi w ręce po prostu jest wycięcie
Roztwór rodanku potasu na rękę i roztwór azotanu żelazowego na nóż. Podczas zetknięcia powstaje krewka..
Miałem to w tamtym roku na laboratorium z chemii organicznej
Miałem to w tamtym roku na laboratorium z chemii organicznej
a ten noz to nazywa sie "knife tru" czy jakos tak
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów