18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:35
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-27, 17:56
Jak zobaczyłem jak brawurowo kurczaczki wyskoczyły z radiowozu. I w prawie amerykański sposób wjechali w awanturników, to się zacząłem śmiać. Ale tylko przez 3 sekundy. Bo potem nastało zażenowanie i smutek, że się nadają jedynie do wystawiania mandatów za picie w piwa po krzakach i za przekraczanie prędkości.

typy powinni leżeć poskładani w co najwyżej w trzy sekundy.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
nectovelius 2016-06-06, 20:51 3
Eeeee... 0:50 facet się poddał i dostał gazem w mordę... mógł policjant sobie podarować ten oprysk... pierwszy poradził sobie z obydwoma gołymi łapami, a drugi użył gazu... jeden prawdziwy policjant, a drugi Hamerykański... tylko który jest który
Zgłoś
mygyry 2016-06-06, 20:56 6
Dałbym piwo, gdyby twój opis nie był całkowicie z dupy
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2016-06-06, 22:00 2
zawsze mogli napierdalać mopem lub rowerem
Zgłoś
Cappo_di_Tutti_Ferdi 2016-06-06, 22:12
Kto zna maselnego co?
Zgłoś
AtomicFeelings 2016-06-06, 22:27
Co za debil, po co mu przyjebal przy policji?
Zgłoś
Sinus 2016-06-06, 22:32
E tam. Zwykła patrolówka w mundurach, a i tak sprawnie to zrobili. Jakby trafili na panów policjantów, którzy pracują bez munduru to jeszcze po mordach pewnie by dostali.
Zgłoś
~Velture 2016-06-06, 22:34 58
Nie rozumiem pierdolenia autora.

Jechał sobie patrol i widział jak 2 degeneratów się rzuca do siebie i postanowili interweniować.
Ten chudy szczur wyjebał z partyzanta temu drugiemu więc policjant przypierdolił agresorowi pieprzem po ryju i go obezwładnił. Drugi policjant obezwładnił tego co dostał od szczura z partyzanta.

Nie wiem do czego tu się przypierdalać specjalnie względem policjantów.

Czas reakcji był w porządku tak samo jak i sama reakcja.

Policjanci nie wiedzą o chuj chodzi ale widzą 2 debili napierdalających się i w sytuacji gdzie jeden napierdala z partyzanta kiedy drugi nic nie robi to wiadomo ,że najpierw neutralizuje się tego agresywnego.

Czas na pytania jest później na dołku.

Autor tematu pewnie z głębokiej patologii gdzie takie zachowania traktowane są na porządku dziennym gdzie wszyscy się napierdalają na dzielni o byle gówno i tacy prawilni i JP99% i w ogóle jebać policję jak mama pozwoli i nie zabierze komórki jak nagrywa się filmiki z okna a nie odrabia lekcji.
Zgłoś
pseudonim 2016-06-06, 23:18 4
na mój gust to w 0:10 też podjeżdżają smutni panowie..
Zgłoś
M................e 2016-06-06, 23:49
A mi to wygląda na jakąś ustawkę mieszkam niedaleko szkoły w mojej mieścinie i też tak czasami policja działa w sensie "szybko" ale tylko latem pod koniec roku szkolnego w gimnazjum normalnie robią wszystko na wyjebce chyba że to wypadek samochowy wtedy się pojawiają od razu.
Zgłoś
Glenfiddich 2016-06-07, 0:02 4
1982, masz rację. Nawet widać jak prawy trzyma lizaka.
Zgłoś
masterwow 2016-06-07, 0:31 3
Beneficjenci 500+
Zgłoś
InsertNameHere 2016-06-07, 1:43
A kobieta znów się miesza niepotrzebnie.
Zgłoś
W................. 2016-06-07, 2:44 5
Powyżej już napisali, ale dodam od siebie jeszcze coś. Przede wszystkim reakcja policjantów była bardzo wyważona. Ci dwaj z gołymi klatami nie stawiali zbytniego oporu, więc zostali praktycznie "poproszeni" i krzywda im się nie stała. Cała akcja "obezwładnienia" została przeprowadzona z poziomem agresji jak prowadzenie krnąbrnego dziecka za rączkę. Zimna krata browaru dla chłopaków.
Zgłoś
peniseusz 2016-06-07, 8:09
Poczatkowo myslalem ze rosja :/
Zgłoś
BrianGriffin 2016-06-07, 8:17 2
Bardzo dobra akcja, minimalne środki.

Maderfakermen jest patologią, więc wiadomo, że jest po stronie marginesu społecznego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem