📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grubas ma chyba pampersa..
"you smell like shit" Lolz
I te loki.. ja pierdolę. Pozatym 2:15.. posrane majtasy.
ja pierdole mlody nosi kupe w gaciach...
Oglądam filmik..oglądam...i wchodzę by napisać kometa ze dzieciak nosi srajtko majtki a tutaj masa komentów już o tym ja jebie....
a tak po zatym
To Ameryka co się dziwić USA górą!
a tak po zatym
To Ameryka co się dziwić USA górą!
Strasznie zal mi dzieciaka, z tego starszego brata straszny skurwiel.
Zamiast mu pomóc ogarnać się, czegoś go nauczyć w życiu to go jeszcze dręczy..
kys88 napisał/a:
Strasznie zal mi dzieciaka, z tego starszego brata straszny skurwiel.
daj namiar do swojego starszego brata to z nim pogadamy - moze Ci odpusci na jakis czas
3:40 ale bym mu kurwa zajebał w ten tępy ryj. Nie wiem co mnie naszło...
nie pilota, tylko pada.
Oczywiście zasrany i tępy grubas nie potrafi uruchomić telewizora bez pilota :////
kys88
Widze ze cie banda patalachow obraza. Sadysci kurwa wielcy. Ja tez mam starszego brata i w dziecinstwie pralismy sie co nie miara ale nigdy ponizali. Teraz bym za niego w ogien skoczyl i wiem ze on za mna. Widac ze kolo kupy czy sikow nie trzyma. Moze chory? To nie powod zeby go filmowac i wrzucac do sieci. Byc moze wlasnie to spierdoli ich "relacje" do konca zycia. Smutne.
Widze ze cie banda patalachow obraza. Sadysci kurwa wielcy. Ja tez mam starszego brata i w dziecinstwie pralismy sie co nie miara ale nigdy ponizali. Teraz bym za niego w ogien skoczyl i wiem ze on za mna. Widac ze kolo kupy czy sikow nie trzyma. Moze chory? To nie powod zeby go filmowac i wrzucac do sieci. Byc moze wlasnie to spierdoli ich "relacje" do konca zycia. Smutne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów