📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Elegancko ubrany, chyba idzie na sprawę w sądzie
… sarkazmu się chwyta.
Pewnie należy do ruchu la Sape
Pies po kilku takich terapiach przestał ujadać przy bramie, trzymali go w ogrodzonym kojcu bo oczywiście jak wszyscy psiarze pewnie się z nim jebali wieczorem w domu.
Dziwnym trafem jego pierdolona sobaka zaczeła potem śmierdzieć octem, ropą, rozcieńczalnikiem, czy co tam było pod ręką by spryskć kundla.
Pies po kilku takich terapiach przestał ujadać przy bramie, trzymali go w ogrodzonym kojcu bo oczywiście jak wszyscy psiarze pewnie się z nim jebali wieczorem w domu.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6, Daj już spokój. Przez ten Twój wczorajszy tekst o psie w szopie nie mogłem dobrze treningu zrobić, bo mi się przypominało i prawie każdą serię musiałem od nowa zaczynać.
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Pies się nie bał i zajebał.
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Byku35 napisał/a:
Świadek Jehowy
Czyli, że co? Teraz pies będzie w niedzielę po domach latał ze Strażnicą w pysku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów