W północnej części Rio de Janeiro kobieta postanowiła nie oddawać telefonu napastnikowi, w związku z czym ten potraktował ją nożem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I bardzo dobrze!
Rany się zagoją, a telefon kosztuje sporo
Rany się zagoją, a telefon kosztuje sporo
A potem się dziwicie że jak tam uzbrojony zjeb prosi o portfel to bez szemrania dostaje. Chujowo dziś żyć w Brazylii ale jednak wolą żyć.
PS puśćcie to nagranie tym zjebom co uważają że lincz za barbażyństwo. Ten chuj nawet na śmieciarkę nie zasługuje...
PS puśćcie to nagranie tym zjebom co uważają że lincz za barbażyństwo. Ten chuj nawet na śmieciarkę nie zasługuje...
Szczerze to mam problem kto jest bardziej pojebany, gość co wjebie ofiarzę nóż, żeby ukraść telefon, czy ofiara skłonna zaryzykować życie, żeby owy telefon zachować
Wjebać komuś kilka kos pod żebro za zjebany telefon? :| Ja pierdole. Gościa powinni obedrzeć ze skóry, posypać solą i podpalić.
Tam naprawdę odpowiedzenie, że oddam coś po moim trupie to zły pomysł.
Debile. Nikt nie pomyślał, że ten telefon musiał mu być kurewsko potrzebny?
Jaki kurwa telefon , przecież on torebkę z kapustą wyrwał , prawie , i chuj wie czy to był nóż czy maże coś innego . Co wy kurwa śpicie ?
No kurwa , ale dobre , już mam się zacząć śmiać ? Ty jak nie masz osiemnastki to na ten portal nie można wchodzić , bo będziesz miał przypał jak Cię dojdą , do chuja .
Mamciewdupie napisał/a:
Tam naprawdę odpowiedzenie, że oddam coś po moim trupie to zły pomysł.
No kurwa , ale dobre , już mam się zacząć śmiać ? Ty jak nie masz osiemnastki to na ten portal nie można wchodzić , bo będziesz miał przypał jak Cię dojdą , do chuja .
Naćpany na 100% nie zapominajcie że w Brazylii koks kosztuje 10 zielonych za grama.A laska się przeliczyła.
W może go nie podpalili ale musiał potem uciekać wpław jakimś kanałem przy okazji zaliczył kilka kamieni na łeb..ale koniec końców policja go uratowała.
zawsze twierdzilem ze cipy sa glupie i tylko do gotowania i ruchania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów