i już rozjebał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
🔥
Kłopoty myśliwego
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oczywiste, że to wina kostki - za mało przyczepna
widać dużo osób ma kat. A w prawku i pierwsze km za sobą Nowe opony motocyklowe (nie wiem jak jest z samochodowymi) nie tylko z salonu mają na sobie ta powłokę, o której wspominano wcześniej. A film pokazuje jak to dziś się zarobiło a jutro ktoś chce się pokazać i zamiast pokornie wskoczyć na małą pojemność to od razu 1000cmm
ten to na pewno jest nowy. Co to opon to są wysmarowane fabrycznie jakąś tam warstwą ochronną. Było opisane kilka miesięcy temu w świecie motocykli.
PaczekDNA napisał/a:
od razu 1000cmm
Tak dokładnie to jest 929ccm
kokos-bart napisał/a:
Fakt, że z tymi wrzutami przesadziłem, ale sądzę, że nie powinno się podkręcać motocyklowi gdy jest na dotarciu. Przecież też mógłby równie dobrze tam być piasek i też ślizg byłby murowany.
O to mi właśnie chodzi, jak wielu wyżej wymieniło są to nawoskowane opony. Wiem z własnego doświadczenia, że taka opcja może zaistnieć motocykl był tylko na dużych obrotach a jak by puścił sprzęgło za szybko mógł by go na koło podnieść, nie zapominajmy, że ta maszyna nie waży 100kg i nie jest lekko z 1 poderwać taki na gumę. Chyba że przy dużej zębatce. Co do wrzut, nie będziemy się tutaj kłócić bo przecież dziećmi nie jesteśmy . Pozdrawiam. Aaa i jeszcze coś, motor ten nie był na żadnym dotarciu , chyba nie wiesz o czym piszesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów