18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 20 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................u 2010-02-21, 12:15 11
kto sie pizdą urodził, kanarkiem nie zdechnie...
Zgłoś
Koperek 2010-02-21, 12:18
Może ktoś napisać co on chciał zrobić lub co było przyczyną tego upadku?
Zgłoś
s................s 2010-02-21, 12:21
wygląda, jakby zwyczajnie za dużo gazu pocisnął
Zgłoś
szefooo 2010-02-21, 12:23 1
Dokładnie za dużo gazu na przechylonym motocyklu.
To miała być niby stójka robiona pod kamerkę.
Oczywiście bez kasku bo kto by chciał się pokazać na JUtubie w kasku.
Chociaż w jego wypadku lepiej by było nie pokazywać twarzy.
Zgłoś
V................c 2010-02-21, 12:24
Ale Urwal
Zgłoś
Tomaszu 2010-02-21, 12:39 6
V-Tec napisał/a:

Ale Urwal

Myślisz, że to jest JESZCZE śmieszne?

--

Przecież nie rozjebał motocykla. Poza "drobnymi" rysami nie ma. No, ale jak będzie chciał dalej tak kozaczyć to powodzenia.
Zgłoś
Siwy600 2010-02-21, 12:57 2
Miśki, nowe motocykle świeżo z salonu mają nawoskowane opony żeby "ładniej wyglądało na wystawie" wystarczy poszukać na necie jak koleś w identyczny sposób rozwala gsxr 600k4 Pozdrawiam.
Zgłoś
loco_en_el_coco 2010-02-21, 13:33
tak to jest jak zjeby podkręcają manetkę przy skręcaniu pewnie myślał, że wsiadł na sprzęt typu komar, ogar albo wsk..
Zgłoś
Siwy600 2010-02-21, 13:52 3
kokos-bart napisał/a:

tak to jest jak zjeby podkręcają manetkę przy skręcaniu pewnie myślał, że wsiadł na sprzęt typu komar, ogar albo wsk..

Jak by odkręcił za mocno manetkę to by go wyrwało na koło a chłopak ewidentnie wpadł w poślizg, jak już wcześniej wspominałem. I nie wyzywaj tutaj od zjebów, tego typu opinie zachowaj sobie dla kolegów.
Zgłoś
m................t 2010-02-21, 14:28
chyba pomyliles pisk opony z rykiem silnika:D strzelil po gazie i mu tyl uciekl, proste..
Zgłoś
pjeczara1 2010-02-21, 15:12
nawoskowane opony
Zgłoś
PiotrekWariat 2010-02-21, 15:33
pierwsze 100km każde nowe opony są bardzo śliskie i mają strasznie małą przyczepność, niestety gościu o tym chyba zapomniał...
Zgłoś
Kooron 2010-02-21, 16:10
Tomaszu napisał/a:

Myślisz, że to jest JESZCZE śmieszne?

ja myślę że to jest jeszcze zajebiście śmieszne .. ale urwał ... ale to było .. dobre ARCHH

Zgłoś
loco_en_el_coco 2010-02-21, 16:29
SiwyMMA napisał/a:

Jak by odkręcił za mocno manetkę to by go wyrwało na koło a chłopak ewidentnie wpadł w poślizg, jak już wcześniej wspominałem. I nie wyzywaj tutaj od zjebów, tego typu opinie zachowaj sobie dla kolegów.

Fakt, że z tymi wrzutami przesadziłem, ale sądzę, że nie powinno się podkręcać motocyklowi gdy jest na dotarciu. Przecież też mógłby równie dobrze tam być piasek i też ślizg byłby murowany.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem