Nieśmieszne i słabe, nie patrzeć.
Nieśmieszne i słabe, nie patrzeć.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
egipcjanie też ich eksterminowali, cos w tym musi być głębszego... może są bardziej kaloryczni od węgla?
Liczę na ból dupy takich polaczków jak ty. Goebels wielkim człowiekiem był, Sieg Heil!
Gebels był wrogiem moich blizkich i przyjaciuł i ich rodzin, tak więc jest również i moim wrogiem. Sieg cHuj ci w dupe, niech ból dupy będzie z tobą do końca twoich dni.
Gebels był wrogiem moich blizkich i przyjaciuł i ich rodzin, tak więc jest również i moim wrogiem. Sieg cHuj ci w dupe, niech ból dupy będzie z tobą do końca twoich dni.
Niech słownik będzie z tobą.
Przerazajace jak czasy sa sobie podobne wtedy nienawisc do zydow, a teraz niby do imigrantow. Idealy rzeszy byly swietlane, na pierwszym miejscy tez mieli postawiona rodzine, dobro, i sprawiedliwosc. A calym zlodziejstwem i wszytkimi najgorszymi i rzecami obiwniali zydow. Wszedzie mowi i sie o obozach smierci, ale ja chce wiedziec dlaczego akurat zydzi? o czym wiedzial hitler i dlaczego wybral ta rase do eksterminacji, twierdzac, ze bez nich bedzie lepiej...
na prawde az tak malo o tym kurestwie wiesz?
Nie zmienia to faktu, że to wróg! W końcu nas pokonali - więc trzeba wyciągnąć wnioski bazując na ich knowhow.
Niech słownik będzie z tobą.
''*Bliskich *Przyjaciół'' hehe dzięki za zwrócenie uwagi
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów